Кметът на Пазарджик с луксозен имот и в София

Кметът на Пазарджик с луксозен имот и в София | StandartNews.com

Кметът на Пазарджик, който обяви имението си в село Паталеница за "селска къща", има луксозен имот и в столицата. Това показва продължението на разследването на бТВ за собствеността на градоначалника.

Телевизията е получила сигнал, че семейството на кмета живее в луксозен затворен комплекс с басейн в столичния квартал „Витоша". В него цените на имотите започват от 900 евро на квадрат.

Попов разполага с два апартамента от по 100 квадрата и два гаража, съобщават източниците на бТВ и уточняват, че жилищата са обединени в едно. Справка в имотния регистър обаче показва, че въпросните имоти са собственост на фирма „Заводски строежи" - Пазарджик.

Г-жа Силвия Попова (жената на кмета) живее на адреса, казва портиерът на луксозната сграда, в която се намират апартаментите.

„Моля ви съответно да не ми нарушавате личното пространство и да звъните. Каквото има, има си разследващи органи те ще си установят. (...) И наистина не пристъпвайте натам, защото това вече е вече нарушение". Това коментира Попова за това, че живее във фирмените апартаменти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай