Клуни се женел по сметка

Клуни се женел по сметка  | StandartNews.com

Вечният ерген искал да става политик и затова предложил брак на Амал

Зад брака на Джордж Клуни с Амал Аламудин стояла не толкова силна любов, колкото пресметлив ход. Вечният ерген решил най-сетне да мине под венчило заради политическа кариера, гласят последните клюки за новата двойка зад океана. Джордж, който от години демонстрира силна гражданска позиция, смятал, че годините в киното му са въпрос на време и вече е готов за политическа кариера. Имиджът му на заклет плейбой обаче е съвсем неподходящ за лидер - известно е, че семейните политически водачи печелят по-голямо одобрение от необвързаните.

"Не ме разбирайте погрешно - Джордж наистина обича Амал. Но все пак това е човек, който никога не е искал да сключва брак. Просто появата й съвпадна с идеята му от актьор да се превърне в политик, подобно на Арнолд Шварценегер", издаде близък на секссимвола.

Клуни и Амал все още не са сигурни за мястото, в което ще се врекат във вечна вярност. Планът беше церемонията да се проведе в замъка "Хайклиър", но след като любимата му разбра, че там се е омъжила скандалната моделка Кейти Прайс, се отказала от идеята.

Алба гледа децата на военни

Джесика Алба ще зарадва бъдещи майки, които са съпруги на военни. Актрисата е решила да помогне с организацията на бебешко парти за половинките на служители на армията.

Джесика ще стане домакин на купона за повече от 30 съпруги на служители от американските военноморски сили, които в момента живеят в Сан Диего. "Да растеш във военно семейство е нещо, което познавам от първа ръка. Зная колко трудно е за семействата да ги настанят на ново място, а времето далеч от близките не е лесно за никого. Силно съм развълнувана, че мога да наградя тези смели мъже и жени с малък, скромен подарък", сподели една от най-красивите жени на планетата.

Бившето имение на Уитни Хюстън в Ню Джърси

беше купено от нейния почитател Матю Краутамър, който обеща да запази създаденото от нея. Къщата на покойната певица беше продадена за 1,5 милиона долара. "Държа много на това да запазя създаденото от нея там. Тя имаше много любов и се отнасяше към хората прекрасно. Къщата й беше нейното семейство", заяви Краутамър.

Актрисата Кортни Кокс ще се омъжи

до края на годината. Звездата от сериала "Агнешко" и рокаджията от "Сноу патръл" Джони МакДейд вече планират пищно празненство с много приятели. Преди време Кортни сподели, че е по-щастлива от всякога с Джони и била благодарна за подкрепата му при режисьорския й дебют с филма "Just Before I Go".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай