Клубът на изкусителките

Клубът на изкусителките    | StandartNews.com

Ако ви е скучно и равно, задължително трябва да смените прическата си. Това е желязното правило, което прилага всяка дама, независимо от възрастта си и географската ширина. Особено в навечерието на празниците. Законодателите в жанра са категорични - действайте преди Нова година. "Сега е времето за неустоимотото завръщане към духа от 70-те години на миналия век. Ретро излъчването и клубната култура от онази епоха трябва да бъдат пресъздадени в по-модерен стил, откликващ на тенденциите - с перфектни цветови ефекти и авангардна визия. Съчетанието между отличното подстригване, лукса и шика обещава различност и естественост.

И да не забравяме, че по-малкото често е повече", коментира Митко Дамов. Той уточнява - гладка, прибрана, семпла или обрана - прическата винаги трябва да носи индивидуалност. Цветовете са плътни, но с много блясък и с изискана доза закачливост. "Творби на великия Огюст Роден вдъхновиха колекцията ни. Той открива своето изкуство, наблюдавайки природата. И създава шедьоври, чиито послания докосват сърцата на всички касти и класи. Защото скулпторът открива хармонията между живота и красотата", казва Дамов.

Лидерките в клуба по съблазняване вероятно ще изберат къдриците - в секси червеникаво-кафяви нюанси. Те са особено адекватни за вечерните тоалети за новогодишното парти.

Експериментаторките сигурно ще предпочетат гладката текстура, която звучи достатъчно загадъчно и новаторски - идеална е както за големи деколтета, така и за бизнес доспехи.

Най-разкрепостени са фенките на андрогинното - късите коси прекрасно се връзват с минималистични одежди. Рустикалните плитки пък романтично короноват прическата "вятърът е в твоите коси". Те са десертът към флоралните десени и воланите. Закачливият малък кок пък провокира въображението на всяка жена, застанала пред гардероба си. Защото се котира както с небрежен шик, така и с тузарска официозност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай