Хороскоп: Водолеят се извинява, скорпионът си оправя здравето

Денят е труден - работете и имайте търпение

Хороскоп: Водолеят се извинява, скорпионът си оправя здравето | StandartNews.com

Денят е труден от всякаква гледна точка. В работата нещата няма да вървят по мед и масло. Затова се въоръжете с търпение, с упоритост и енергия, и действайте без да се замисляте за почивка. В личния живот също нещата не вървят много, но там поне могат да се оправят. не ядосвайте любимите хора, бъдете тяхна утеха.

Овен

Ще ви върви във всякакви дела. Може да пътувате, да преговаряте и да се забавлявате. Споразуменията ще са ползотворни, а околните – очаровани. Възможни са обаче здравословни проблеми. Мъжете с хронични заболявания да се пазят!

Телец

В тези дни са възможни повече неприятности и конфликти. Не трябва да проявявате наивност, защото има опасност да загубите доста пари. Възможни са и любовни разочарования. Добре е да обърнете повече внимание на децата, за да не тръгнат по лош път!

Близнаци

Полезно е в този ден да избягвате конфронтации с висшестоящи личности, защото ще се натоварите емоционално, а и има риск след спора да се увеличат задълженията ви. Добре е да носите тоалети със сребрист цвят. Това спомага за емоционално равновесие.

Рак

Изненадайте близките си, като се постараете да внесете повече уют в дома си! Може да създадете по-приятна атмосфера за тях. Дава ви се шанс да намерите и нови източници на доходи. Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на бронхите!

Лъв

Трябва да сте по-внимателни при сключване на договори и споразумения. Звездите в този ден ще са по-щедри към дамите, които се занимават с наука или с финанси. Времето е подходящо за купуване на нови дрехи, както и подреждане на дома. Възможни са проблеми със стомаха.

Дева

Времето е чудесно за обучение. Представителите на този зодиакален знак, които се занимават с научна дейност, ще се чувстват прекрасно и може да постигнат голям успех. Денят е подходящ за организиране на пътуване, за запознанства и за изучаване на чужд език.

Везни

Успех ще имате с всички дейности, свързани с обмен на информация или пътуване. Ще си спестите споровете и тревогите, ако приемате хората такива, каквито са и не се опитвате да ги поучавате или променяте. Днес не бива да прекалявате нито с флирта, нито с алкохола.

Скорпион

Това е благодатно време както за научни изследвания, така и за работа с енергии. Дори и да не сте екстрасенс, или Рейки канал, може да почувствате мощния енергиен поток. Дава ви се шанс да се освободите от здравословен проблем, ако промените навиците си и станете по-отговорни.

Стрелец

Може да разчитате повече на интуицията си. Дори и да нямате достъп до т.нар. Акашови записи, в този ден може да получите важна информация, която ще се окаже много полезна за вас. Обърнете внимание на сънищата си и се вслушайте в съветите на хората, които срещате уж случайно!

Козирог

Постарайте се да си изпълните важните ангажименти до обяд, а след това може да се занимавате само с неща, за които не се изисква да влагате старания! По-добре не планирайте срещи или преговори, от които зависи бъдещето ви! Уязвими са горните дихателни органи.

Водолей

Бъдете дисциплинирани, но избягвайте излишната строгост в отношенията си с околните! Спестете си критиките и разправиите с началниците, като се извините, дори и да не се чувствате виновен! С нежни слова лесно ще намерите пътя към сърцето на хората, които харесвате.

Риби

Работата със словото и търговията в този ден ще ви върви. Следобед може да се изнервите, но ако контролирате емоциите, ще може да се справите със служебните си задължения. Добре е да отделите и време за спорт. Може да се освободите от стреса с подходящи дихателни упражнения.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай