Хороскоп: Отличен ден за близнаците, велики дела чакат везните

Денят е спокоен, но и не особено продуктивен

Хороскоп: Отличен ден за близнаците, велики дела чакат везните | StandartNews.com

Денят е спокоен, но и не особено продуктивен. Трудно ще се справяте със задачите си днес, но това не трябва да става повод за отчаяние. Ако дадете малко повече зор, може и да се получи. Важното е обаче да не забравяте, че не бива да си късате нервите за дреболии. И още - спокойно можете да се успокоявате със сладко, ако това е вашата радост.

Овен

Денят е успешен, в банковата ви сметка може да влязат нови постъпления. Има вероятност да спечелите добри пари от сделка. Успехите обаче не трябва да ви главозамайват! Бъдете щедри и не отказвайте помощ! Мъжете да внимават с опорно-двигателния апарат!

Телец

Общуването е приятно и желано, особено във виртуалното пространство. Може да се стигне до любовна среща, но мъжете да внимават, защото има вероятност да попаднат в мрежите на коварни използвачки! Дамите може да станат жертва на лекарска грешка.

Близнаци

Днес сте за завиждане, защото денят е добър за вас във всякакво отношение. Ще се радвате на любовни признания и творческо вдъхновение. Околните ще ви ценят, партньорът ще ви обича. Ще изпълнява желанията ви. Любовните приключения може да прераснат в нещо по-сериозно.

Рак

За семейните този ден ще е доста бурен. Ще трябва да отделят повече внимание на децата си и най-вече на техните здравословни или комуникационни проблеми. Добре е и да помислите как да намалят теглото си, ако е наднормено и как да повишат имунитета си.

Лъв

Пазете се от любопитни съседи и интриганти! Пазете хората, на които държите и честта им! Докато се веселите с приятели, някой може да се опита да ви навреди. Не прекалявайте с алкохола! Не вярвайте на пикантните клюки! Доверете се на човека, когото обичате!

Дева

Семейните дами в този ден няма да се чувстват в свои води. Ще плуват сякаш срещу течението. Възможни са проблеми с брачния партньор. За да ги преодолеете, бъдете тактични! Здравето ви ще е добро, но ако имате хронични заболявания, трябва да се пазите.

Везни

Време е за велики дела. Сега е моментът да сложите началото на това, което сте планирали. Благоприятен е денят за първа копка на нов дом или за ремонт. Ако сте се скарали с роднини или приятели, е време да заровите томахавките. Примирието ще върне хармонията в дома и душата ви.

Скорпион

Това е магичен ден за вас. Изпълнени сте с енергия и надежда. Сега наяве излизат тайните източници на знанията. С медитация може да разберете миналото си и да смалите товара на кармичния си дълг. Пийте повече течности! Желателно е преди хранене да има в чашата ви чай.

Стрелец

Мъжете от този знак може да срещнат своята сродна душа, но да не разберат знаците на съдбата, а сега е денят, в който трябва да завоювате своето щастие. Нужна ви е решителност. Обърнете внимание на здравословното си състояние! Възможно е да се обострят някои заболявания.

Козирог

Пред вас се откриват прекрасни перспективи, както в бизнеса, така и в личния ви живот, но може да съсипете всичко заради нерешителност или от страх да поемете отговорност. Инертността е противопоказна. Бъдете инициативни и дръзки! Не пестете комплиментите и ласките!

Водолей

Радвайте се на късмета си и на партньора, който (която) е готов да изпълни всичките ви желания! Ако в този ден поработите над себе си и своите недостатъци, скоро трудът ви ще бъде възнаграден и то щедро. Добре е дамите да отидат на екскурзия с приятели.

Риби

Имате шансове без да си давате зор, да осъществите своите планове и цели. Не трябва обаче да обещавате нещо, което не може да изпълните или да се хвалите с неща, за които нямате заслуги, защото ще се срамувате. Добре е да носите седеф, тъй като ви действа успокояващо.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай