Хороскоп: Запознанства за близнаците, овенът е объркан и разсеян

След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания

Хороскоп: Запознанства за близнаците, овенът е объркан и разсеян | StandartNews.com

Днес до обяд всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим своя ход напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

След обяд енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.

Овен

През първата половина на деня вероятно ще почувствате, че не можете да направите нищо. Може да сте объркани и разсеяни. С напредването на деня ще се чувствате по-добре и ще бъдете по-функционални.

Телец

Ще бъдете фокусирани в работата си. Възможно е да сте получили няколко задължения наведнъж, с много кратки срокове за изпълнение. В емоционален план ще се събуди по-голямо желание за забавление, купони, контакти с обществото.

Близнаци

Пригответе се за натоварен ден, но бъдете доволни, защото днес плановете ви вървят повече от добре. В любовен план се очакват много интересни контакти с противоположния пол. Има големи възможности за флирт и нови запознанства.

Рак

Атмосферата през този ден в работната среда може да не ви устройва напълно, но ще успеете да се справите доста добре. Въпреки че някои ситуации първоначално ще изглеждат като усложнени и трудни за разрешаване, ще можете да ги обърнете във ваша полза. 

Лъв

Очаквайте ден на някои облекчени обстоятелства както в бизнес, така и в емоционален план. Ще се почувствате така, сякаш сте свалили голям товар от гърба си. Ще се радвате да разговаряте с хората, с които влизате в контакт.

Дева

Ако през предходните дни сте имали някакви проблеми или разногласия с колегите, днес ще можете да ги разрешите и да се обясните. Неочаквани пари ще ви зарадват. В контакт с любимия човек, не бъдете толкова нервни и напрегнати – фокусирайте тази повишена енергия върху страстта.

Везни

Днес вероятно няма да ви е лесно да постигнете това, което сте си намислили. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Възможно е да срещнете трудности, а може би ще ви спират действията на други хора.

Скорпион

Склонни сте да отлагате всичко за по-късно, да изоставите това, което сте започнали. Добре е, ако има човек наблизо, който може да ви подкрепи, вдъхнови и да ви помогне да се настроите по позитивен начин. 

Стрелец

Очаквайте важни споразумения днес. Приемете много сериозно някои от предложенията, които ви идват. Възможности за договаряне на допълнителни бизнес или други ангажименти. В емоционален план - спокоен ден с любим човек.

Козирог

Днешният ден обещава приятни събития. Повярвайте в себе си и в успеха на вашите начинания. Не е желателно да обсъждате с когото и да било  лични въпроси, ваши проблеми или тези на вашите близки и познати.

Водолей

Самодисциплината е много важна сега, най-вече при решаването на важни работни задачи. Колкото по-малко се разсейвате от дреболии, толкова по-бързо ще напредвате. Общуването с приятелски настроени хора ще е стимулиращо за вас. 

Риби

Добър ден за интелектуални занимания от всякакъв вид: писане на статии и писма, подготовка на документация, договаряне, изучаване, интервю и т.н. Чувствате силно привличане към представители на противоположния пол.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай