Кейт Мидълтън с извънреден ход зад гърба на мъжа си. На кого звъни

Принцесата на Уелс е взела присърце ролята на миротворец, с което за пореден път ще си навлече гнева на Меган Маркъл

Кейт Мидълтън с извънреден ход зад гърба на мъжа си. На кого звъни | StandartNews.com

След като принц Хари се отказа от кралските си задължения и заедно със съпругата си Меган Маркъл напуснаха двореца и се преместиха да живеят в Съединените щати, кралското семейство не спира да се тресе от скандали, пише Блиц. 

Въпреки че херцозите на Съсекс не спираха да заявяват, че искат да се предпазят от прекомерното обществено внимание, побързаха да направят документална поредица за живота си, а Хари да напише мемоари. Очаквано, и двата им проекта изобилстваха от скандални разкрития и обвинения към знатната фамилия. Точно това поведение на херцозите окончателно развали отношенията им с роднините. Кейт Мидълтън също пострада от разкритията им (тя беше обвинена, че е разплакала Меган Маркъл). Въпреки това съпругата на принц Уилям не престава с опитите да помири двамата братя.

По данни на The ​​Mirror, принцесата тайно се обажда на херцога на Съсекс през нощта като "мил жест", надявайки се да му проправи пътя към дългосрочно помирение с цялото семейство. "Кейт се свърза с Хари, за да му каже да не унива и да не се тревожи твърде много за тези временни неуспехи. Връзката на Хари с Кейт е останала непокътната и за принца означава много, че Мидълтън продължава да го подкрепя, особено в отчаяни моменти като този, когато нещата са толкова объркани. 

На Кейт в момента й е много мъчно за Хари. Да го гледа как преминава през всички тези неуспехи е много трудно", споделя източникът. 

Той добавя, че въпреки "нощните разговори", Уилям е дал да се разбере, че все още не е готов да седне на масата за преговори с Хари, за да се опита да оправи отношенията им. Кейт обаче не се отказва и продължава да общува с брата на съпруга си. Между другото, херцогинята на Съсекс едва ли е във възторг от ролята на миротворец, която Мидълтън е взела присърце. Маркъл още не може да преглътне факта, че принцесата на Уелс все още не й е поднесла извиненията си за жестокостта, която е проявявала към нея по време на престоя й в двореца. 

Херцогинята на Съсекс вярва, че Мидълтън и съпругът й не са били подведени под отговорност за действията си. Двамата не са се извинили нито един път. "Маркъл беше убедена, че след излизането на документалния филм на Netflix, хората ще започнат да й съчувстват. Това обаче не се случи. Представяше си, че нещата ще се развият по съвсем различен начин, но Меган знае истината и ще каже на всеки, който иска да я слуша, че Кейт винаги е имала предимство пред нея", казва източник пред Closer.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай