Като Пепеляшка! Красота се лее за абитуриентския бал на Дебора

Деби си е избрала тоалет в розово, елегантни високи обувки в цвета на роклята и си е сложила огърлица от блестящи перли на врата

Като Пепеляшка! Красота се лее за абитуриентския бал на Дебора | StandartNews.com

Нарязаната с макетен нож Дебора Михайлова успя да се възстанови след нещастието, което преживя и днес е абитуриентка. Старозагорката, чиято съдба разчувства цялата страна, навърши 18 години  и успешно се дипломира в средното училище, пише Клюки.нет.

Малко преди абитуриентския си бал красивата двойка публикува снимки с тоалета, с който ще присъства на завършването на средното си образование.

От снимките се разбра, че Деби си е избрала тоалет в розово, елегантни високи обувки в цвета на роклята и си е сложила огърлица от блестящи перли на врата.

Госпожица Михайлова сподели с феновете си пост в социалната мрежа от последния си ден в училище, като написа: ”Днес изживях най-емоционалния си ден в школото, за последно прекрачих прага на училище и чух звънеца, но в едно съм сигурна, че оттук-нататък ми предстои всичко най-добро! Предишните пет години бяха много емоционални, имаше смях, нерви и не малко сълзи но съм благодарна, че имах късмет да попадна в този страхотен клас!”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай