Като две капки вода! На кого заприлича Емануела

Във фейсбук търсят оригинала и копието

Като две капки вода! На кого заприлича Емануела | StandartNews.com

Фолк певицата Емануела изглежда е обсебена от хубавата синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова.

Вече цяла година тя се подлага на корекции, докато заприлича на русокосата чаровница от телевизията. Чалга звездата вече е нейна двойница, само че от пръв поглед личи кой е оригиналът и кое е копието. Трансформациите, на които Емануела се подлага, започнаха още в началото на 2023-а, когато певицата реши от брюнетка бавно да се превърне в блондинка.

Известно е, че русото е естественият цвят на косата й, само че феновете й никога не го бяха виждали. Открай време звездата на чалгата е с тъмна коса, като години наред твърдеше, че светлите тонове не й отиват. Само че миналия януари за изненада на всички започна да изсветлява косата си. Първо си направи руси кичури, а накрая се превърна в платиненоруса „Барби” като Натали Трифонова.

Промените не спряха там. Емануела уголеми още повече и без това уголемените си устни, смени стила си на гримиране, както и начинът, по който позира пред обективите, започна да имитира поведението пред камера на Натали Трифонова, докато се стигна дотам, че на снимките вече е трудно да разпознаеш дали виждаш певицата, или синоптичката. Сравнение със снимки на Емануела в началото на кариерата й и сега показват, че от оригинала не е останало почти нищо.

Някога тя беше с огромни очи, тънки, но хубави устни, закачлив поглед и симпатично вирнато носле. Сега е с огромна уста, заради която вече никой не забелязва хубавите й преди време очи, носът й е пред изчезване, както, между другото, и чарът, който притежаваше по природа. Не е ясно на какво се е подложила звездата на лекия жанр, за да постигне промените, които всички виждаме, но едва ли някой може да отрече, че вече прилича не на себе си, а на Натали Трифонова, пише Уикенд.

Само дето синоптичката застава пред камерите с това, което природата й е дала, като единствено го подчертава. Естественият цвят на косата й е няколко тона по-тъмен от този, с който тв аудиторията я познава, а гримирането очевидно е сред любимите й занимания, но всичко останало, което показва в тв ефир, й е дар от природата. Натали не е слагала нито силикон, нито хиалурон, нито ботокс, нито си е правила пластични операции. Най-добре е Емануела също да престане с неестествени промени във външния си вид, защото скоро вече сама няма да знае кого вижда в огледалото.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай