Канибала искал прошка от майка си, след като нарязал Ани

Канибала искал прошка от майка си, след като нарязал Ани | StandartNews.com

Станислав Бакърджиев, или Канибала както го наричат гръцките медии, поискал прошка от майка си в деня на убийството на 4-годишната Ани, обясни тя пред бТВ.

Жената обвинява и себе си за смъртта на детето.

В продължение на две седмици 4-годишната Ани живее в дома на баба си. Дни преди да бъде убита, баща ѝ настоява бабата да отведе момиченцето при него под предлог, че майката се прибра от Германия. 

„Аз денем и нощем от малката искам прошка. Цяла нощ искам прошка от Ани. Ама, аз не съм знаела, Станислав ми каза: Майка ѝ се връща, доведи детето. Ако е виновен синът ми, Господ знае", каза Офелия Гутева.

Тя не може да повярва, че синът ѝ може да бъде жесток въпреки че признава за зависимостта и на двамата родители към наркотици.

„Аз още не го вярвам това нещо. Всичко може да е станало, защото те са стигнали до крайност за пари. Може да са го продали, може всичко, трябва да се е побъркал абсолютно, за да стане такова нещо", казва тя.

Точно на Великден Офелия получава обаждане от сина си. Разговор, който днес признава, че звучи зловещо.

„Той се обади и вика - мамаки, моля ти се прости ми за всичко. Аз ти прощавам. Ще отида на църква да запаля свещ. Аз мислех, понеже е Великден. И той казва прости ми, все едно, че ме подготвяше", спомня си жената.

Очаквайте по-късно само в "Стандарт" неизвестни досега подробности за зловещото убийство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай