Какво ни чака през 2023? Пророчествата на Ванга

Българската мистичка е предвидила много катастрофални и променили света събития през живота си

Какво ни чака през 2023? Пророчествата на Ванга | StandartNews.com

Никой не може да предвиди бъдещето. Е, може би с изключение на няколко личности като Баба Ванга, пише Irish Mirror. Българската мистичка е предвидила много катастрофални и променили света събития през живота си, много от които са се сбъднали. Тъй като новата 2023 година е само след няколко месеца, нека да разгледаме пророчествата, видяни от Баба Ванга.

Земята ще се отклони от орбитата си

Само мисълта, че земята се е отклонила от пътя си, звучи страшно, но това е едно от предсказанията на баба Ванга. Нашата планета е в сложно положение в нашата слънчева система и дори малко смущение в тази структура би причинило опустошителни ефекти върху земята. Подробностите на това пророчество обаче не бяха разкрити. Въпреки това не бива да приемаме това леко, като се има предвид, че над 85% от предсказанията на Баба Ванга са верни, според Irish Mirror, цитиран от "Блиц".

Ядрен взрив

Само мисълта за преживяване на ядрена експлозия е достатъчна, за да ни побият тръпки, но се оказва, че това наистина може да се сбъдне. Опустошителният ефект от инцидента в Чернобил в Украйна беше ужасяващ и мисълта, че нещо подобно може да се случи отново, е направо плашеща. Необходима е само една малка грешка от фабричен работник или дори инцидент, който може да отнеме живота на много хора. Чернобил до ден днешен не се е възстановил от катастрофалната експлозия и се смята за едно от най-радиоактивно замърсените места в света.

Биооръжия

Организацията на обединените нации строго забрани всякакви експерименти с биооръжия по много добра причина. Биооръжията използват вируси, които, когато бъдат пуснати, ще отнемат живота на милиони. Това, което ги прави още по-опасни е, че може да им отнеме години, за да овладеят щетите, което би причинило опустошително разрушение. Баба Ванга предсказа, че една „голяма държава“ ще извърши експерименти с биооръжия върху хора.

Лабораторни раждания

Дори и технологията да се развива всеки ден, все още е шокиращо, че хората могат да създадат живот в лаборатория. Ванга твърдяла, че до следващата година естествените раждания ще бъдат забранени и всички бебета ще се създават в лаборатории. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай