Как българите в чужбина да гледат Детската Евровизия

Как българите в чужбина да гледат Детската Евровизия | StandartNews.com

Тази вечер ще се проведе финалът на Детската Евровизия. Страната ни е домакин на песенния конкурс, който ще започне точно 20, 30 часа (българско време).

По-рано днес ви обяснихме как може да подкрепите Габи и Иван. Ето сега няколко разяснения как да гледаме шоуто, ако НЕ СЕ намираме в някоя от изброените, в които конкурсът ще се дава по телевизията.

Има официално интернет излъчване на EBU през сайта junioreurovision.tv – връзка към излъчването на детската Евровизия 2015.

За да гледате видео от тази страница, трябва да имате инсталирани възможно най-нова версия на Flash Player и приставката за гледане на HD поточно видео Octoshape. Инсталацията става много бързо в следните стъпки.

1. Първо проверете дали нямате вече инсталирана приставката на Octoshape. Посетете този линк и ако виждате това, то Вие сте напълно готови да гледате шоуто:

2. Ако Ви показва нещо различно от това на картинката по-горе, то Вие се нуждаете от допълнителната приставка.

Натиснете Continue и ще изтеглите приставката от файла "ОctoSetup.exe". Алтернативно Octoshape Infinite HD за Windows можете да изтеглите ТУК. 

3. Отворете вече изтегления файл и от появилия се диалогов предупредителен прозорец, натиснете "RUN" (Изпълни).

4. След това се появява прозорец със споразумения за ползване. Натиснете "Accept" (Приеми).

5. Програмата ще се инсталира автоматично и накрая ще се появи прозорец със съобщение "Your computer is now Octoshape enabled". Натиснете "OK", с което приключва инсталацията.

6. Отидете отново на линка с шоуто от 2013, вече би трябвало да можете вече да гледате.

Финалът се провежда под засилени мерки за сигурност. Наш репортер видя, че всяка кола, влизаща и излизаща от паркинга на "Арена Армеец", минава през щателна проверка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай