Как да създадем баня в морски стил?

В началото трябва да се погрижите за подходящите интериорни цветове

Как да създадем баня в морски стил? | StandartNews.com

Синьо море, златист плаж, слънце, безгрижие, релакс. Звучи ли прекрасно? Какво ще кажете за баня, подредена по такъв начин, че да ни напомня за безгрижни моменти през цялото време? Баните, декорирани в морски стил, не само ще ви накарат да се чувствате като на почивка, но и ще накарате частта от лятото да ви съпътства през цялата година.

Подреждането на баня в морски стил не е толкова трудно, колкото изглежда. В началото трябва да се погрижите за подходящите интериорни цветове. Какъв цвят е най-свързан с лято и море? Със сигурност синьо, въпреки че тюркоазено, тъмносиньо и сапфир също са много подходящи. Тези цветове изглеждат блестящо в комбинация с бяло, бежово и слънчево жълто. Кафявите кафяви цветове също са добре дошли в морския интериор.

Баня в морски стил не би била пълна без аксесоари към нея. Може дори да се изкушите да кажете, че те са по-важни от самите мебели. На първо място трябва да са миди, морски звезди, котви, малки фарове, модели на ветроходни кораби, фенери за свещи и дори пясък.

Кръглите огледала в дървени рамки, дизайнът наподобява илюминатор, т.е. корабен прозорец, също ще бъдат приятна притурка за окото. Целият вкус ще бъде добавен с папирусни памучни кърпи, дозатори за сапун от пясъчник и козметични контейнери, изработени от материал, имитиращ естествен камък. Хубава идея ще бъде килим в пясъчни нюанси, както и постелки за баня, окъпани в нюанси на пастелно жълто, украсени с миди.

Стъклени елементи, райета от естествени тъкани и класически фитинги също ще осигурят страхотен ефект. Банята в морски стил ще бъде блестящо съчетана с варосани мебелни фасади, деликатно антични, както и керамични плочки с шарки, вдъхновени от морската естетика. Мебелите за баня от дърво също ще бъдат приятна идея.

Има хиляди възможности за подреждане на бан яв  морски стил. Всичко, което е синьо, тъмносиньо, сапфирен или пясъчен цвят, ще изглежда чудесно тук. Също така всичко, украсено с миди, кораби и морски звезди.

Източник: https://vsichko-za-baniata.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай