Как да планираме доходите си през януари 2024?

Какво обещава този месец

Как да планираме доходите си през януари 2024? | StandartNews.com

Лунният календар ще ви помогне да планирате правилно делата и покупките си, за да не харчите твърде много и да увеличите доходите си в началото на 2024 г.

Този месец обещава да бъде положителен благодарение на Меркурий, но не трябва да забравяме за Луната, защото тя е по-близо до нас. Затова понякога въздействието върху финансовия сектор е много по-силно.

1, 2 януари : първите два дни от този месец и годината като цяло ще преминат под влиянието на намаляващата луна в Дева, което означава, че е по-добре да посветите това време на планиране на покупки и финансови въпроси.  

3, 4, 5 януари : намаляването на Луната ще продължи през тези три дни, но вече в знака Везни. Те са страхотни за креативни детайли, но определено не са най-добрите за закупуване на нещо скъпо.

6, 7 януари : през тези два дни можете спокойно да отидете на командировки. Тези дни ще можете да се занимавате с творческа работа, бизнес срещи, подреждане на работното място и пазаруване.

8, 9 януари : Елементът Огън няма да ни позволи да насочим енергията си в правилната посока. Не купувайте нищо тези дни, ако е възможно.

10, 11 януари : 10-ти е последният ден от стареенето на Луната, което ще бъде в Козирог. Елементите на Земята и слабостта на Луната не са много подходящи за големи разходи, но са идеални за трудна и много важна работа, изпълнявайки различни задачи. 11 януари - е много благоприятен ден за планиране, но не и за смяна на обстановката.

12, 13 януари : тези два дни можете спокойно да посветите на пазаруване, закупуване на нещо, което може много да зарадва вас или вашите близки.

14, 15 януари : тогава е идеално да се занимавате с нови творчески дейности или да търсите нови хобита. 16, 17 януари : Тези дни можете изгодно да договорите замяна или покупка.

18, 19, 20 януари : Това са прекрасни дни за купуване на подаръци за любими хора, но трудни за работа и пътуване.

21, 22 януари : Това е много благоприятно време за харчене на пари за придобиване на знания. Можете също така да инвестирате пари в нов бизнес, да теглите заеми, да харчите пари за срещи, за себе си.

23, 24 януари : По-добре е да не харчите пари през тези два дни, но можете да работите усилено, за да увеличите печалбите в бъдеще.

25, 26, 27 януари : 25-ти - В този ден е по-добре да не харчите повече от необходимото, но е важно да не бъдете мързеливи в работата и делата.

26 и 27 януари - Отлични дни за работа, за финансови инвестиции в реклама, разширяване на бизнеса и закупуване на стоки.

28, 29 януари : най-доброто време за творческа и интелектуална дейност, както и за предварително планирани покупки.

30, 31 януари : Везни и намаляващата Луна не са най-добрият отбор за финансова дейност, но експертите съветват да бъдем малко по-внимателни, за да предотвратим фиаско в сферата на работата и парите.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ooo
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи