Изненадваща рокада в "Капките". Къде са Рачков и Веселин Маринов?

Зрителите останаха без думи

Изненадваща рокада в "Капките". Къде са Рачков и Веселин Маринов? | StandartNews.com

Неочаквана рокада в култовото риалити „Като две капки вода”. Димитър Рачков и членът на журито Веселин Маринов, които яростно се скараха в предишния епизод,  не се появиха за откриването на шоуто в неделя вечер.

На сцената бе представен само и единствено Герасим Георгиев - Геро. След като артистът се похвали колко добре е стартирал първият епизод на 11-и сезон на "Като две капки вода", той реши да подеме темата за отсъствието на колегата си, пише БЛИЦ.

"Сигурен съм, че сте забелязали отсъствието на Рачков. Аз го забелязвам повече от вас, вярвайте ми. Не съм упълномощен обаче да коментирам случващото се", каза кратко Геро, без да издава дали Рачков все пак няма да се присъедини малко по-късно към него.

После Геро представи журито тържествено, в лицето на Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян и най-новият член - Асен Блатечки. Веднага направи впечатление, че особата на Веселин Маринов липсваше, без предварително оповестена причина

В предния епизод на "Капките" Димитър Рачков сериозно се скара с певеца на "Лятна жълта рокля" и дори се закани:  "Защо ме караш да сложа край на колебливата ти кариера". Маринов бе меко казано бесен. Дали обаче рокадата и липсата на Рачков и Маринов се дължи именно на това, предстои да разберем. Все пак, знаейки какъв е тонът на предаването, силно вероятно е двамата да се появят в дует или скеч по-късно в шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай