Изненада! Ново 20 от Деси Цонева

Какво се случва около нея

Изненада! Ново 20 от Деси Цонева | StandartNews.com

Деси Цонева се похвали, че е станала горда майка на 7 малки булдочета, а в социалните мрежи реагираха бурно на поста на журналистката.

Навръх ромския "Банго Васил" Деси пусна любопитен пост в профила си в социалните мрежи и не спести радостта си от щастливото събитие. Оказва се, че нейното любимо куче Пепър е родила цели 7 кученца, за които засега Деси ще трябва да се грижи активно, поне докато пораснат.

"Мили хора, станах майка на 7 булдочета... майката няма кърма след секциото... чакат ме тежки дни и нощи", гласи дословно поста на Цонева в профила й. 

Любопитен момент е, че освен с изненадата, която безспорно успя да спретне на последователите си с тази новина, Деси отправи към тях и шеговито предизвикателство - да й помогнат и да измислят 7 ромски имена за всяко едно от кученцата.

Е, както може да предположите, реакциите бяха мигновени, а предложенията заваляха като из ведро - някои от тях Цонева споделя и в стори. Но на какви имена ще се спре в крайна сметка, още не е ясно, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай