Изненада! Нови рокади в bTV, кой се завръща

Важни промени в ръководния екип на телевизията

Изненада! Нови рокади в bTV, кой се завръща | StandartNews.com

От bTV обявиха важни промени във висшия ръководен екип на медията.

Позицията директор „Програма“ се поема от Апостол Пенчев. В същото време Дарина Петрова се присъединява към bTV като директор "Човешки ресурси".

Апостол Пенчев и Дарина Петрова поемат позициите от Христо Хаджитанев и Наташа Кумчева, които се разделят с bTV по взаимно съгласие след дългогодишна всеотдайна работа и принос за компанията.

"Трудно се разделяме с Наташа и Христо, които за дълъг период от време заемаха ключово място в нашата дейност. Изказвам най-дълбоката си благодарност за всичко, което са направили за bTV. Уверен съм, че Дарина и Апостол ще направляват успешно внедряването на иновациите в нашите бизнес процеси, като ще спомогнат на bTV да утвърди водеща роля и да се справи с бъдещите предизвикателства", каза Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
lonexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи