Изненада! Легендарен сериал се завръща

Завръща се с шести сезон

Изненада! Легендарен сериал се завръща | StandartNews.com

Култовият криминален сериал "Под прикритие" се завръща с шести сезон, обяви БНТ.

Ще видим една модерна и съвременна история, която ще е достойно продължение на хитовия сериал, казаха от националната медия на специална пресконференция днес, на която присъстваха генералният директор на БНТ Емил Кошлуков, режисьорът и продуцент Димитър Митовски, сценаристите Ваня Николова, Борислав Захариев и Слави Ангелов, както и актьорите Михаил Билалов и Слави Ангелов. 

Снимките започват през лятото. Очаква се БНТ да излъчи новите епизоди през 2025 г. 

Освен милионите зрители, които събра у нас, "Под прикритие" е излъчен на повече от 180 територии по света. Всички епизоди скоро ще бъдат достъпни и на платформата НВО.

"За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да продължим и да развием сериала, който - вярвам - е любим на нашите зрители и всички очакват с нетърпение новия сезон. Безспорно това е най-успешният сериал, продължава да се върти с успех. За първи път към него проявиха интерес и световни платформи, така че съвсем скоро той ще бъде един от първите български сериали, излъчени по НВО. Ръководството на БНТ взе решение да продължи с шести сезон именно по тези съображения - вярваме, че е успешен продукт, който може да бъде развиван и надграждан", заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

"Единственият проект към който бих се върнал", каза режисьорът Виктор Божинов.

Срещам се отново с хората, с които направихме най-качествените епизоди на сериала. Това е гаранция за мащаб и различност. Ще имаме нови герои и нови сюжетни линии. Снимките ще бъдат в София и околностите, по Черноморието, както и във Франкфурт и Малта. Два от ключовите персонажи на шести сезон отново ще бъдат Михаил Билалов в ролята на Джаро и Мариан Вълев - Росен Гацов-Куката. Ще видим голяма част от старата банда, но основният нов герой, ще бъде изигран от Юлиан Вергов. Разбира се, ще има и нови женски персонажи."

"След осем години мълчание за мен чест и удоволствие да се завърнем", каза Михаил Билалов.

А Мариан Вълев допълни:

"Под прикритие" - феномен, платформа върху която разказваме важни обществено значими истории. Сериалът е шансът и най-голямато щастие в живота ми. Ни получихме шансът да сме това, което сме благодарение на "Под прикритие". За мен е изключителна чест и щастие да участвам в този сериал."

Продуцент на продукцията е Димитър Митовски:

"Особено се радвам че успяхме да се съберем с по-голямата част от авторите, които сме започнали заедно да правим това нещо. Радвам се, че продължаваме да го правим заедно.

Освен това, наскоро, след няколкото показни убийства, някои политически лидери споменаха, че мутренските години се завръщат в България. А щом мутренските години се завръщат, значи и "Под прикритие" трябва да се завърне", убеден е режисьорът.

БНТ за първи път излъчи "Под прикритие" през 2011 г., а последният пети сезон бе в ефир през 2016 година. 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай