Изненада! Дъщерята на любим актьор води с Деси Стоянова

"Преди обед" се завръща в ефира на 4 септември

Изненада! Дъщерята на любим актьор води с Деси Стоянова | StandartNews.com

„Преди обед“ се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и освен с нов водещ – харизматичният Петър Дочев, ще зарадва зрителите с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица.

Новият сезон на „Преди обед“ ще е ориентиран и към младите хора, които ще участват активно в предаването чрез новата поредица „Z поколението“. В нея младежи от 18 до 25 г. в лицето на студентката в НАТФИЗ Алена Вергова – дъщеря на българския актьор Юлиан Вергов, момичето с неподражаемия „gothic“ стил Рада Димитрова и ученичката във Френската гимназия София Стринска, заедно с трима техни кавалери, ще представят всичко, от което се вълнуват съвременните млади хора. Заедно с екипа на „Преди обед“ те ще коментират теми, герои и сюжети, ще създават истории и ще влизат в дискусии с по-възрастните, за да се чуе техният глас и тяхната гледна точка.

В компанията на Деси и Петър, специални коментатори в първата седмица от новия сезон на „Преди обед“ ще са „ергенът“ Евгени Генчев и репортерката Ева Веселинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай