Излиза ли Бела Хадид с Гришо?

Моделката е била изловена в крачка, но с неочакван партньор

Излиза ли Бела Хадид с Гришо? | StandartNews.com

Световният супермодел Бела Хадид излиза с внука на Джак Никълсън - 21-годишния Дюк. Напоследък се спекулираше, че провъзгласената за най-красива жена на света има флирт с Григор Димитров, но явно нещата не стоят така.

От списание "Page Six" пишат, че Хадид и Дюк излизат от няколко седмици, но пазят връзката си в тайна. Бела е посетила рожден ден на новия си любим, а по-късно е отлетяла с частен самолет с него и приятелите си, за да си устроят празничен пикник на езеро. Двойката е била забелязана и в няколко модерни ресторанта в Ню Йорк, където двамата са се държали за ръце, целували се и не могли да откъснат очи един от друг.

Слуховете за евентуален романс между Хадид и Гришо бяха породени от активността им в социалните мрежи. Родният тенисист хареса няколко публикации на модела, а тя публикува снимки от тенискорт.

Внукът на Никълсън е начинаещ актьор. Той е решил да тръгне по стъпките на известния си дядо и да свърже живота си с изкуството. Неговият лик вече е върху обложка на албум на Лана Дел Рей в ролята му в трилъра „Ние“ и участва в драмата на Никълъс Джареки „Страната на мечтите“, която ще излезе тази година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай