Истинска сензация от Нети! Кой е този мъж

Историята е твърде любопитна

Истинска сензация от Нети! Кой е този мъж | StandartNews.com

 

Много любопитна история, свързана с наша известна личност от шоубизнеса.

Снимка на мъж с тяло и визия на Аполон публикува Нети. Половинката на Дони поясни, че това е нейният дядо Андрей Първанов на младини.

"Той е баща на майка ми Джилда. Бил е не само с изключителна външност, а и страхотно отдаден на професията си. Изучил е поколения пилоти."

Изпълнителката на "Луната спи" завършва спомена за левента с думите, че когато се запознала с майка си, тя говорела само за него. Припомняме, че пеещата актриса е осиновена и преди няколко години разказа историята си по голяма телевизия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
didier93
преди 1 седмица

Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: [email protected] Имейл: [email protected]

Откажи
Янка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи