Ирина Шейк изтри Лейди Гага от мрежата

Двете жени всеки момент ще се сбият за Брадли Купър

Ирина Шейк изтри Лейди Гага от мрежата | StandartNews.com

Ирина Шейк изтри Лейди Гага от профилите си в социалните мрежи. Очакваната реакция на топ модела последва напъните на певицата да демонстрира специални отношения с Брадли Купър, с когото си партнират в „Роди се звезда“.  След като взривиха онлайн пространството с наелектризиращия си дует на Оскарите, Гага поздрави „близкия си приятел“ веднага след церемонията, а на събитието остана плътно до него. Ирина Шейк стисна зъби и двете дори се прегърнаха няколко пъти по време на шоуто. Сега нещата вече не изглеждат толкова розови и дамите всеки момент ще се сбият за Брадли.

Експерти по езика на тялото твърдят пред „Сън“, че прегръдките между тях всъщност показвали именно това – че са на крачка от грандиозен скандал. Анонимен източник  коментира ситуацията: „Шейк не мрази Гага, нито ревнува, но вече не издържа непрекъснато да чете и чува всиките слухове, които витаят около Купър и певицата.

А Брадли и Гага наистина са много добри заедно – имат повече общи интереси, отколкото той и Шейк. Затова дуетът им във филма е толкова силен.“ Гага обаче е видяна да флиртува и с другия автор на оскаровия им хит „Shallow“ - Антъни Росомандопо. Това се е случило на  афтърпартито на Мадона. Те се държали повече от приятелски. Антъни не е обвързан – за разлика от Купър.

Кой бди над Брадли Купър - четете в петъчния "Стандарт", който утре е на вестникарските сергии!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай