Илиана Раева запали мрежата с думи за Неделя Щонова. Феновете гневни

Неделя, ти си богиня, каза Галена Великова

Илиана Раева запали мрежата с думи за Неделя Щонова. Феновете гневни | StandartNews.com

Една от най-взискателните съдийки в "Денсинг старс" - Илиана Раева, запали мрежата с коментар на Неделя Щонова, която направи феноменално изпълнение в последния епизод на танцовото шоу.

Бившата състезателка по художествена гимнастика дебело подчерта възрастта на невроложката, която изпълни фамозна румба с Наско Месечков, направи зашеметяващи шпагати и стана № 1 в класацията на журито и зрителите, предаде БЛИЦ.

"Ти си едно момиче на 53 години!", възкликна в края на танца Илиана, която скоро навърши 61. Въпреки че прозвучаха като комплимент, думите й не бяха посрещнати възторжено от всички зрители.

"Раева може ли да спре да напомня възрастта на д-р Щонова?! Що за липса на такт? Ако й се говори за възраст, да напомня своята", разлюти се фенка на предаването. Според друга обаче, точно този подход прави услуга на д-р Щонова, защото така само затвърждава вече видимото - че тя не само, че по нищо не отстъпва на по-младите на дансинга, но дори и ги води сериозно с майсторлък.

Самата д-р Щонова посрещна коментарите на съдиите с обичайната си лъчезарна усмивка. А за да се подготвят перфектно за плавната румба и да предотвратят всяка възможна грешка на дансинга, тя и Наско репетираха в басейн, като танцьорът рязко потапяше и вадеше партньорката си от водата. Старанието им беше оценено високо.

"Неделя, ти си богиня!", не сдържа възторга си след румбата и Галена Великова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай