Хороскопът за декември. Една зодия да си пази парите, друга да избягва интриги

Новолунието около двата празника е ключово за някои зодии

Хороскопът за декември. Една зодия да си пази парите, друга да избягва интриги | StandartNews.com

Динамичен декември - пълен с изненади, но и с възможности за успехи, очаква зодиите. Това прогнозира астрологът Петя Георгиева в месечния си хороскоп.

Овен

През първата половина на месеца деловите ви умения ще са с превес над всички останали. Ще съумеете да структурирате мислите си, да изградите реални планове за действие. Речта ви ще е ясна и разбираема, което видимо ще подобри комуникативните ви умения. Подходящо е да се ориентирате към интелектуална работа.

Обективната ви оценка и критично мислене ще са устойчив щит срещу случайни грешки. Във ваш интерес е да реагирате гъвкаво на непрекъснато променящата се действителност. Ще постигнете максимална реализация на замислите. За контакти с официални инстанции и държавната администрация, колкото и странно да звучи, ще са подходящи дните след Новолунието и около двата празника.

Телец

В началото на месеца личните взаимоотношения може да преминат през леко критичен период. Въздържайте се от действия, излъчващи прекалена експанзия. Не прекалявайте с претенциите, за да не направите гаф, за който дълго да съжалявате. За по-близки или по-далечни пътувания, оформяне на договори със задгранични партньори, уреждане на юридически казуси и получаване на нотариални заверки са подходящи дните след 8.12.

В този период задължително намалете разходите. Обмисляйте пестеливо необходимостта от всяка покупка и по възможност изобщо се ограничете само до ежедневно необходимите продукти. Особено икономични бъдете при избор и купуване на подаръци. Не залагайте на цената, а на полезността им.

Близнаци

През първата десетдневка може да сте по-инертни, по-хаотични, леко разсеяни, но след 11-и концентрацията ви видимо ще се подобри. Контактите ще са интензивни, продуктивни, изпълнени с желание за сътрудничество. Без особени усилия ще постигнете споразумения по разнообразни въпроси, свързани с търговия, имотни спорове между роднини, пътувания или доставяне на стоки на далечни разстояния.

През втората половина от месеца професионалните ангажименти ще намаляват за сметка на личните. Най-трудната ви задача ще е да намерите време за всичко, което ви харесва и ви интересува. Подготвяйте пътуванията си старателно, съществуват предпоставки за инциденти. Въздържайте се от неизпълними обещания, дадени под влияние на празничната еуфория.

Рак

Периодът ще е наситен предимно с приятни преживявания. Често ще сте в компания на стари приятели, предишни колеги, съученици, състуденти и други предпочитани личности, с които не сте общували отдавна. Постарайте се да разпределите свободното време, с което разполагате равномерно между грижата за близките, интелектуалните си предпочитания и необходимостта да надграждате себе си. Търсете баланс между личното и общото, за да не загубите представа за мястото си в обективната действителност.

В дните около пълнолунието, което ще е във вашия знак, е възможно да ви изпълнят мрачни мисли или тъжни спомени. Овладейте емоциите, не е нужно да си разваляте празниците. Въздържайте се от импулсивни изказвания, които биха довели до необратим разрив във важни за вас отношения.

Лъв

Периодът ще е динамичен и ситуациите в по-голямата си част ще са непредвидими. Ще се наложи да се мобилизирате и да се опитате да запазите присъствие на духа в критични моменти. Всъщност, те първоначално ще изглеждат критични, а след първите пристъпи на недоволство и съмнение, ще установите, че винаги има начин да се възползвате от случващото се. Новите моменти ще са свързани предимно с работата и с личните отношения, като двата фактора често ще са във взаимовръзка помежду си.

Дали на работното място ще създадете лична връзка или по повод интересно лично запознанство ще решите да смените работното място не се знае, но при всички случаи ще има с какво да запомните отиващата си година. Ще избегнете финансови загуби, ако управлявате бизнеса си самостоятелно. Ограничете контактите с непознати.

Дева

В дните около Новолунието настроението ви ще е нестабилно, меланхолично. Желанието ви да поемете отговорност ще е сведено до минимум, но за сметка на това стремежът към романтични преживявания ще ви изпълни изцяло. Най-лесният начин да избегнете капана на собствените си илюзии е да се ориентирате към творчески дейности.

Резултатите определено ще възнаградят усилията ви. Ще довършите всички занимания, с които в началото на месеца не сте успели да се справите. По време на кратко пътуване в последната десетдневка на месеца е много вероятно да възстановите стара, прекъсната преди доста време връзка.

Везни

Още в началото на месеца бихте могли да оформите или довършите поредица съглашения, които по някакви причини са били отложени. Без значение дали са финансови, професионални или свързани с личния ви живот, като например определяне на дата за официално юридическо потвърждаване на семеен съюз.

Споразуменията от всякакво естество ще се окажат продължителни, стабилни и базирани на взаимно доверие между партньорите. Интересни варианти ще се разкрият пред онези от вас, които имат намерение да променят местоработата си. Преглеждайте ги, сравнявайте, анализирайте и то не само на база финансовата изгода. Задължително съобразете окончателното си решение с мнението на близките, те са най-обективният ви коректив, съветва az-jenata.bg.

Скорпион

На 4.12 Венера ще премине във вашия знак. Ще стимулира тонуса, страстите, но и ще създаде предпоставки за бурни любовни интриги. Ще се повиши сексуалното ви излъчване. Най-вероятно, на подсъзнателно ниво ще се възползвате от този факт, за да осъществите желанията си в различни направления. Малко по-сложен ще е периодът в края на месеца.

Изненадите няма да са особено приятни и ще засегнат предимно личните отношения. Стремежът ви да наложите индивидуалността си може да затрудни общуването с колеги и партньори.

Стрелец

След новолунието, което ще се случи във вашия знак, интуицията и логиката ви ще са в абсолютен синхрон. Ще можете да дефинирате текущите и бъдещите цели, ясно да прецените кои са реално приложими и от кои е за предпочитане своевременно да се откажете. В края на месеца, когато Меркурий, движейки се ретроградно, отново ще навлезе във вашия знак, ще можете да анализирате постигнатото до момента.

Да внесете лека корекция в убежденията си и да довършите дейностите, изостанали в предишния месец. След като и Венера навлезе във вашия знак, мрачните мисли буквално ще се изпарят. Ще ви изпълни основателна увереност в собствените сили. Обстоятелствата в цялостната си характеристика ще ви подскажат, че най-доброто предстои.

Козирог

На 1.12 Меркурий навлиза във вашия знак, където само няколко дни по-късно ще премине в ретроградно движение. След като това се случи е възможно да усетите лека неувереност. Придържайте се към правилата, за да ограничите контактите с изпълнителната власт, които биха могли да създадат проблеми. Поработете върху структурирането на проектите за следващата година.

В деня на Зимното Слънцестоене, когато Слънцето не само ще влезе във вашия знак, но и ще се съедини с Меркурий, поставяйки началото на следващия му цикъл, ще се оформят предпоставки за позитивни промени. Ще синхронизирате физическото и психическото си състояние, осъзнавайки, че сте готови за ново начало.

Водолей

В началото на месеца видим напредък ще постигнете с краткосрочните си проекти. Резултатите ще ви изпълнят с оптимизъм. Ще ви е много лесно да общувате, да създавате нови контакти. Разширявайки влиянието, ще подобрите и стабилизирате и финансовото си положение. Ще уредите и някои спорни въпроси с партньорите или сътрудниците си, устойчив фактор за подобряване на взаимодействието помежду ви. Социалният ви живот ще е интензивен.

Участвайте активно във всички дискусии, на които ви канят, особено през втората половина от месеца. Изслушвайте мнението и на конкуренцията. Ще ви подскаже как да отстраните грешките в собствената си работа. Изпълнявайте желанията си, без да навлизате в чужда територия.

Риби

Започнете месеца с умерено темпо. Направете съпоставка между набелязаното и постигнатото. Съвсем ясно е, че няма как да сте осъществили всичките си замисли, но установите ли причините, възпрепятствали работата, ще знаете как да продължите. След Коледа мисълта ви ще е много по-ясна, логична и структурирана. Ще сте не само привлекателни, но и убедителни. Където и да се появите, ще създавате приятно впечатление.

Търсете начини за презентиране на проектите си пред публика, от която бихте могли да получите не само одобрение, но и спонсорство. Обстоятелствата ще са благоприятни за преодоляване на съществуващите конфликти от всякакво естество.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай