Хороскоп на световни лидери за 2024

Сред тях са Володимир Зеленски и Ким Чен Ун

Хороскоп на световни лидери за 2024 | StandartNews.com

Ето го хороспокът за 2024 г. за някои от световните лидери.

Водолей: Володимир Зеленски

Вашата планета Уран ще ви повлияе позитивно през първата половина на годината, така че рискувайте. Предстоят ви поредица от професионални успехи, но не се разочаровайте, ако се забавят - използвайте времето, за да създадете нови приятелства.

След натоварената първа половина на годината, ретрограден Уран ще ви разтърси през последното тримесечие на 2024 г., внасяйки известен хаос, но също така отваряйки вратата към интроспективно пътуване, продължаващо няколко седмици.

Козирог: Ким Чен Ун

Стабилният Плутон в началото на годината ще ви помогне да направите някои така необходими промени в социалния си кръг.

Създали сте опасни съюзи, които са повлияли негативно на репутацията ви и ви водят по опасен път.

Да се отървете от тях няма да е лесно - вие сте Козирог, известен с ината си.

През втората половина на годината може да сте склонни да поемете ненужни рискове, но моментът не е удачен за хазарт - запазете главата на раменете си и се въздържайте от всичко, което може да ви застраши, пише "Политико".

Близнаци: Доналд Тръмп

Професионалният ви живот ще бъде изпълнен с изненади през 2024 г., с много възходи и падения, както и вълнуващи кариерни възможности. Но внимавайте какво си пожелавате - “мечтаната работа” може да изглежда страхотно, но идва с пълен набор от отговорности и повече стрес, отколкото можете да понесете.

Обмислете внимателно избора си и не забравяйте да дадете приоритет на психичното си здраве. Като въздушен знак, вие сте очарователни и убедителни, така че събирането на поддръжници няма да е проблем.

Везни: Урсула фон дер Лайен

2024 г. ще донесе известна стабилност и така необходимото спокойствие в професионалния ви живот. Като Везни, една от най-силните ви черти е вашата сговорчивост, но влиянието на амбициозния Сатурн ще ви помогне да се съсредоточите върху собствените си цели и да поставите себе си на първо място. Въпреки спокойната перспектива през по-голямата част от годината, слънчевото затъмнение през октомври ще донесе известна непредсказуемост във вашият живот, така че внимавайте за всякакви внезапни промени.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Петър
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Anonimen
преди 3 месеца

Da imah vliyanieto na tezi lideri waiwai a sega nenplacere na cujd grob i nr se pritesnyavate kal ste se spravim ili otarvem ot yblutki da si ebat pickata lelinna te

Откажи