Херо: Даваха ми година живот

Херо: Даваха ми година живот | StandartNews.com

София. Година живот дал доцентът, открил първи рака на Димитър Димитров-Херо. Това разкри в откровено интервю пред Сашо Диков по "Нова телевизия" самият треньор. Херо чул разговор между лекаря и негови студенти в съседната стая. На връщане до Бургас не си казали и дума със съпругата. За щастие се сбъднал 1-процентовият шанс ракът да е лечим. Треньорът бил на път да се откаже по време на химиотерапиите, тъй като едва понасял болката.

Той продължава борбата с медицински и алтернативни методи. Това е едната причина да не откликне на поканата и на "Левски", и на почти всички водещи отбори. Треньорът на "Черноморец" освен това се грижи за майка си и сестра си. Третият му аргумент е благодарността към бургаската общественост за подкрепата в тежките моменти.

Иначе Херо посочи покойния Георги Илиев като най-точният футболен бос, с когото е работил. Няколко пъти треньорът отказал на боса на ВИС 2. Илиев обаче лично пристигнал в Бургас и го убедил. Взел го от блока с 6 мерцедеса, при което комшиите на спеца в Бургас буквално изтръпнали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай