Страхотен лукс! Лятната ваканция на Благовест Аргиров

Ето как и в каква компания си прекара той

Страхотен лукс! Лятната ваканция на Благовест Аргиров | StandartNews.com

Естрадният певец, част от дуото "Братя Аргирови" - Благовест Аргиров си почива в Гърция като милионер.

 Този път певецът заминал на ваканция само в компанията на съпругата си Лили, без близнака си и неговата жена, пише Ретро. Благовест е споделил десетки снимки от преживяванията си на гръцки остров, където избрал да подари лукс почивка на своята обичана половинка.

От кадрите се вижда, че те са отмаряли в елитен комплекс на морето, където си наели каменна вила в гръцки стил с уникална градина и изглед към синята морска шир. Почивката им била досущ като меден месец, защото всяка вечер си подарявали романтични моменти, наблюдавайки залеза. Благовест и Лили се возили на яхта, карали кану в открито море и събирали тен на самотен малък залив само за тях двамата.

Естрадният ас е публикувал и няколко снимки на съпругата си, която рядко се появява в медийното пространство. На тях тя позира по ефектен бял бански и демонстрира фигура за завиждане, като на супермодел. Подозрителната прилика между Лили и спасителката на плажа Памела Андерсън дори успяла да заблуди други летовници, че всъщност са видели холивудската звезда. Тя е втората съпруга на Благовест.

С първата си жена Лин, която е норвежка певица, той се разведе след 7-годишен брак. От нея има голям син Александър, който дори го дари с две внучета. Настоящата любима на певеца е родом от Румъния. Тя обаче владее отличен български, защото отдавна живее у нас.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай