Грижете се за близките си

Грижете се за близките си | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 30 май до 5 юни 2015 година

Краят на май месец е. Мнозина броят дните, защото се опитват "да надхитрят" ретроградния Меркурий и то в окото на бурята. Той няма да се откаже заради нас от поетата посока и ще държи този курс поне до 11 юни.

Вместо да изразходваме сили за заобикаляне на непрепоръчителните дейности / според съветите на астролозите / през тази фази на планетата, по-успешно ще излезем от периода, ако ги насочим към поправяне на взаимоотношенията, на които държим или към онези, където нещо куцука. Сега силните на деня планетите са Марс и Юпитер. Техният аспект ни предлага сила на волята и ентусиазъм, организаторски способности и голяма физическа издръжливост. Какво повече да си пожелаем за справяне с делничните ситуации? До 5 юни, включително Венера запазва позиции на територията на знака Рак и допълва горните характеристики с незлобливо въображение и загриженост за близки и заобикалящи.

Овен
Намерете време за себе си

Не си губете времето. Изберете накъде да се насочите: да омайвате с чара си или да настъпвате все по-плътно към една цел с професионална ориентираност. Както сами разбирате, не се препоръчва да набелязвате в програмата си волни занимания, ако искате от 1 до 4 юни да се възползвате в максимална степен от благоприятните планетни въздействие. Предходните празнични дни също се нуждаят от организация. Контактът ви с вибрациите на Меркурий и Венера / Меркурий и Венера попадат в лупичката / е твърде емоционален, за да си помисля, че ще ги прекарате скучновато и в безцелно шляене. Дори обратното. Ще ви се наложи да приемете и обработите в чувства и мили жестове, силните емоции, които витаят във въздуха. И въпреки всичко, намерете възможност да вмъкнете моменти за лични, усамотени занимания. Така няма да загубите увереността си, че точно вие и никой друг не направлява събитията и живота ви.

Телец
Решавате семейни въпроси

Не подкарвайте седмицата на инат и предположете, че заинатяването по една или друга тема не е във ваш интерес. Предстои ви да се справите с конкретни сложни семейни въпроси. Поемете своята отговорност и дайте път на чуждото мнение. Без сработване и разбирателство, до никъде няма да стигнете. Ако ви предстои важно пътуване, не позволявайте да ви отклонят от идеята за неговото осъществяване, но го отложете по възможност за 4 юни. В разсъжденията си на работното място, докато решавате актуални задачи, не се ръководете от шаблони. Търсете различното, сменете подхода си. Между 3 и 5 юни се очертават важни срещи, а Меркурий и Венера / Меркруий и Венера попадат в лупичката / подреждат така нещата, че вие отново да се върнете към теми, идеи хора, с които животът вече вие е сблъсквал. Нещо повече, те ще ви подскажат, че има друг подход за разрешаването на заплетените казуси в тези отношенията.

Близнаци
На вълната на любовта

Вашата вълна се казва любов. В романтичните и чувствените отношения ще сте във вихъра си. Присъствието на личните планети: Слънце, Меркурий, Марс и на Венера / Меркурий, Венера и Марс попадат в лупичката / в голяма близост до територията на вашия рожден знак, представят ситуациите от делника като едно голямо и силно емоционално преживяване. Немаловажно е, че манията по разширяване на професионално-служебните правомощия, която ви тресеше преди време, вече е овладяна и вие усещате как е правилно, разумно, а и доходоносно за вас да преорганизирате някои отношения, за да текат те безпроблемно и спокойно занапред. Последните дни от периода ви предоставят възможността да мислите за бъдещето, говоря да близкото - няма да е как иначе, когато имаме ретрограден Меркурий / Меркурий попада в лупичката /, и да организирате програмата си в синхрон с тази на близките.

Рак
Внимавайте с обществените ангажименти

Вие се чувствате свободни да мислите нетрадиционно. За вас това означава преди всичко да посветите повече време на емоционалните си отношения. Там вие търсите наслада и ще ви се отдаде да почувствате силата на този род преживявания в края на май и през първите дни от юни. Може би, осъзнавате, че имате какво да наваксвате. Сигурно ще ви се прииска и да сте обществено ангажирани заради силните вибрации на Марс / Юпитер / Марс и Юпитер попадат в лупичката /. Възможно е някои да направят първите си стъпките след месеци въздържание и размисъл в едно ново обществено амплоа. Ако тези процеси започнат с тайни преговори и обсъждания зад затворени врата, мисля си, че трябва да имате едно на ум през цялото време, да не им се отдавате напълно или поне да си запазите резервен изход. Едва ли нещата, които обсъждате днес, утре ще имат образът, който сте си създали.

Лъв
Отстоявайте правата си

Звездните трансформации работят за вас. Остава да разберете коя е посоката, в която те с радост ще ви подкрепят. Вярно е, че предпочитате да сте силни и да залагате на своя имидж. Но в края на май, след битките, които водихте, обстоятелствата все по-категорично изискват да сте самостоятелни в действията си, да отстоявате правата си, да вървите към целите си, чиято почва сте подготвили. Планетите Меркурий и Венера / Меркурий и Венера попадат в лупичката / са се дистанцирали от вашето поле на комуникациите и предлагат да видите в това възможност за преподреждане на личния и на домашния живот. На 3, 4 и на 5 юни подайте някому ръка за сдобряване, ако е нужно. Едновременно с това, предлагам да си направите план как да се отървете от ненужни вещи, решения, ангажименти преди да края на настоящата ретроградна фаза на Меркурий / Меркурий попада в лупичката /.

Дева
Успех при работа в екип

Не сте доволни от наличните ресурси, смятате, че парите ви са малко или не идват навреме. Поставили сте си високи цели и градите стратегия за постигането им. Моля, отдалечете хоризонта. Краят на май не е подходящият момент за тяхната реализация. Предлагам ви да си позволите отдих като се доверите на въздействието на Марс в комбинацията с транзитиращото Слънце и Юпитер / Марс и Юпитер попадат в лупичката /, които развихрят фантазията ви. Но тук обаче нещата ще се нуждаят от вашия контрол. Има опасност да се вглеждате излишно критично в думите и поведението на партньора, на близките си. От това няма да произлезе нищо приятно. Придвижването на "личните планети" / Меркурий и Венера по Зодиака / Меркурий и Венера да попаднат в лупичката /, подсказва, че сработването с околните, независимо на какво ниво и в коя от сфера се случва, е във ваш интерес.

Везни
Бъдете по-тактични

Динамиката на звездните положения днес не ви позволява да преценявате бързо ситуациите. Съществува опасност от неправилни, неадекватни реакции, които могат да ви навредят. Нищо чудно да чуете упреци от близки хора или от партньора си, че действията и постъпките ви са неприемливи. Вие си го превеждате като подканяне да се откажете от своя път. Ако само леко се дистанцирате от тази права линия на конфронтиране, ще осъзнаете, че нито нападките са толкова яростни, нито вашият избор е толкова безпогрешен. Дните от 1 до 5 юни са ви предоставени за преосмисляне на действия, намерения и най-вече - на взаимоотношенията. Ще се изненадате колко лесно е да се разделите с някои предишни намерения, желания. Разбира се, че това е контролиран процес и вие избирате кои са подходящите средства. Сигурно ще се сетите да се доверите на чувството си за такт.

Скорпион
Решавате семейни проблеми

Сложен период. Той ще се окаже такъв, преди всичко за брачните и партньорските ви взаимоотношения. Вярно е, че Меркурий и Венера / Меркурий и Венера попадат в лупичката / ви помагат да имате вярна ориентация в обстановката, но това не е достатъчно. Към 1 юни в обстоятелствата се намесват още зависимости. Има вероятност да ви се наложи да се занимавате с домашни и семейни дела, но ще ви е трудно да решите как е правилно да разпределите пари, права, на коя страна да застанете. Натрупването на задачите ви изнервя и ще си проличи на 2 и на 3 юни. Контролирайте изкъсо поведението си, за да не се задълбочи излишно разминаването в мнения и решения. На 4 и на 5 юни стойте далеч от ролята на организатор и делегирайте тези права другиму. Така ще си подсигурите няколко спокойни часа за лични занимания.

Стрелец
Отложете важните стъпки

Не сте спокойни. Усещате, че в отношенията ви с околните има напрежение и не можете да определите какво го провокира. При мнозина, то е следствие на натрупаното през годините притвороство, което им е вършело чудесна работа. През май и юни 2015 година падат не само маски, но и се променят очакванията ви. Може да се твърди, че вашият знак преживява / и това е процес / много сериозни вътрешни трансформации. Какво по-естествено от това, те да се проявят първо в отношенията с партньора, в семейните връзки? Май,се отклонихме от темата на седмицата. Ето, конкретните ми препоръки: ограничете, моля, до минимум важните стъпки и решения. Мислете, преосмисляйте и търсете нова и нова информация и не си мислете, че знаете всичко или достатъчно. Само така утре обстоятелствата няма да ви изненадат или сварят неподготвени.

Козирог

Релаксирайте с фантазия

При мнозина от вас по жестовете може да се разбере, че са истински претоварени. Надявам се, вече са го осъзнали и са набелязали програма за изпускане на вътрешното напрежение. Реализирайте я на момента, още на 30 и на 31 май! На 2, 3 и на 4 юни на работа или в бизнеса нещата ще се завъртят с шеметно. Ще имате нужда от бързата си реакция, за да не се стига до спор и конфронтация. За да се противопоставите ефективно на нечие упорство, доверете се на фантазията и на изобретателния си дух. Припомням ви, че Марс и Юпитер / Марс и Юпитер попадат в лупичката / се стараят да развихрят въображението ни. Точно от тяхната активна сила, е добре и вие да се възползвате. На 5 юни получавате не само парите, които сте изработили, но и обратна информация за ефекта от стъпките си в конкретна сфера. Какво повече може да се иска, след като в рамките на един седемдневен период усилията ни са възнаградени?

Водолей

Не изпускайте нервите си

Вие имате добро самочувствие и то ви подстрекава да пренебрегвате обещания, да забравяте, че всичко е в добрия тон при общуване и по време на обсъждане дори на прозаични теми. Дните са готови да ви подкрепят със силата, която носят, ако вие се посветите на семейните си дела. Постарайте се да отклонявате всеки опит за конфронтация или неразбирателство - активно търсете път за установяване на хармонични връзки. Ако изпуснете нервите си, очаквайте бурни разпри на 2, 3, 4 юни. Отсъствието на дрязги вкъщи, ще ви позволи да реализирате без притеснения и напрежение подготвените пътувания или да се отпуснете напълно по време на една кратка ваканция. За целта е добре да се използват дните от 5 юни нататък.

Риби
Избягвайте разточителството

В края на май звездните конфигурации, специално вибрациите от аспектите към вашето Слънце на Меркурий и Венера /Меркурий и Венера попадат в лупичката/, ще настояват не само да се гледате напред, но и да не позволявате на страхове и разочарования от миналото да ви разстройват. Вярно е, че ще се чувствате добре единствено под своя покрив, но все пак, дайте си сметка, че съвременният начин на живот изисква да приемаме широкия свят за свой дом. Мога да допълня, че в този момент емоциите, които не могат да бъдат овладени, подкопават здравето. За да се случват по-бързо и качествено нещата в ежедневието ви, моля, не изпускайте от очи и най-малката подробност, следете за изпълнението на всяка точка от програмата си. Старателно проверявайте всичко, което подготвяте или изпращате през дните от 1 до 5 юни. А комбинацията на Меркурий с Марс / Меркурий и Марс попадат в лупичката / ви известяват, че не е време да разпускате кесията си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай