Гришо показа новата. Коя е Мадалина, която побърква мъжете ГОРЕЩИ СНИМКИ

Мрежата полудя по прелестите на румънката

Гришо показа новата. Коя е Мадалина, която побърква мъжете ГОРЕЩИ СНИМКИ | StandartNews.com

Всички мъже завиждат на Гришо. Не само защото е млад, красив, богат и много талантлив. Но и защото направи своя една от най-красивите жени в света. 

Румънската актриса и модел Мадалина Диана Генеа топли леглото на Григор Димитров. Двамата за първи път се показаха заедно, публикувайки в профилите си в "Инстаграм" снимка от вечерята им в Рим снощи. Часове по-рано сексбомбата беше в ложата на българина за мача му с Новак Джокович. 

Мадалина не само е утешила Гришо след загубата, очевидно между тях има нещо повече от приятелство, пише БЛИЦ.

Слуховете за връзка между Гришо и Мадалина се засилиха още повече, след като двойничката на Ирина Шeйк се появи в ложата му и на турнира в Мадрид. 

Медиите в Румъния веднага гръмнаха за любовния им романс. Част от заглавията бяха: "Сексбомба омая плейбой №1 в световния тенис" и "Балканска любов пламна в Мадрид".

Гришо отдавна се доказа като голям плейбой, след като имаше връзки още с Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова.

Мадалина Генеа обаче по нищо не им отстъпва. 35-годишната красавица е една от най-котираните сексбомби на Балканите, а и в Италия, където живее от години и покорява модния подиум на Апенините. 

Коя всъщност е новата на Гришо и кои известни мъже са минали през леглото й?

Мадалина Диана Генеа е родена на 8 август 1987 г. в Слатина - град в южна Румъния с около 80 хиляди жители население, в историко-географската област Олтения, част от Влашко. 

Мадалина като дете учи пиано и балет в продължение на 7 години. Завършва Националния колеж "Йон Минулеску" в Слатина. На 15-годишна възраст решава да преследва кариера в модата. Мести се в Милано, където живее и до днес. Все по-често се изявява на големия екран. Миналата година взе участие във филма "Deep Fear", в който си партнира с английския актьор Ед Уестуик. 

Преди това влезе в образа на самата София Лорен в "Домът на Гучи", посветен на фамилията Гучи. През годините Мадалина се е снимала и в други филми, сред които "Младост" на Паоло Сорентино, "Обикновените идиоти", режисиран от Енрико Ландо. 

Снимала се е в безброй много реклами и е доста активна в социалните мрежи. В "Инстаграм" Мадалина има над 1,1 милиона последователи. 

Румънката е магнит за известните мъже. В плен на красотата й падат холивудските звезди Леонардо ди Каприо и Джерард Бътлър. Звездата от "Титаник" първи лудва по нея, а по-късно и Бътлър. Връзката й с Ди Каприо обаче не продължава дълго. Далеч повече време Мадалина прекара в прегръдките на Бътлър. Приема тежко края на отношенията им, защото е лудо влюбена в него. След това за кратко е с дизайнера Филип Плейн.

Преди години високата 180 см Мадалина има вземане-даване и с Ерос Рамацоти. Дори участва в клипа на един от големите му хитове "Il Tempo Tra Di Noi" (б.р. - "Времето между нас").

Знае се още за връзките й с футболисти, сред които италианският плейбой Марко Бориело и Николо Дзаниоло. Преди години се твърдеше, че Мадалина е мачкала чаршафите й с Кристиано Роналдо. 

Малцина знаят, че румънката има дете. Тя ражда момиче на известния румънски композитор Матей Стратан. Детето им се казва Шарлот и е на 5 годинки, живее с майка си в Милано. 

Със сина на милионера Дан Стратан сe разделят и събират няколко пъти, докато слагат окончателно край на връзката си през 2019 г. След това Мадалина за кратко беше в прегръдките и на милиардера Вито Шнабел. 

За раздялата с бащата на дъщеря си Мадалина споделя: "Мислехме за брак, но не е лесно да се поддържа връзка между Букурещ и Милано. От друга страна, когато срещнах Матей, който има компания в Румъния, той знаеше, че моята работа и животът ми са в Италия". 

Сексбомбата е участвала и в еротични фотосесии, показвайки без свян прелестите си, на които сега Гришо се наслаждава...

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай