Голямото завръщане на Ники Кънчев в "Стани богат"

Какви бяха първите думи на водещия

Голямото завръщане на Ники Кънчев в "Стани богат" | StandartNews.com

Както от една седмица се знае, една от най-големите легенди на българския телевизионен ефир-Ники Кънчев се връща отново в ефир, като води не кое да е предаване, а това с, което стартира неговата кариера като водещ- куиз шоуто "Стани богат" по bTV

Обичаният журналист и радио водещ ще задава въпросите на участниците в най-популярната игра за знание в света. Но преди да седне на стола на водещия, всички очакваха с нетърпение първата му реакция - в случая във фейсбук профила му.

"Готино е да се завърнеш у дома!", това е написал Ники Кънчев в мрежата. Кратко, ясно и достатъчно красноречиво, а думите му, съвсем очаквано, предизвикаха вълна от реакции.

Припомняме, че през есента на 2022-ра година популярният тв водещ застана начело на чисто ново предаване в ефира на Нова тв - куиз шоуто "Голямото преследване", което обаче просъществува твърде кратко. Така Ники Кънчев се завръща, след години пауза, към първата си и може би най-голяма тв страст - "Стани богат".

"Стани богат", който е формат на Sony Pictures Television, е една от най-гледаните продукции в българския ефир, която вече над 20 години не спира да вдъхновява. И през новия сезон тя ще предложи на зрителите на bTV обогатено съдържание, интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи