Голяма загуба за Зуека!Признанието

Той каза много интересни неща и за България

Голяма загуба за Зуека!Признанието | StandartNews.com

Много откровено признание на Зуека, който направи своята равносметка за годината.

Васил Василев-Зуека емигрира в Испания и от тогава до днес животът му се е променил осезаемо. Дали е само за хубаво, може да каже само той, но сега, в края на годината, когато обикновено се правят равносметки, Зуека прави тежко лично признание, пише show.blitz.bg

Актьорът, който замина от родната си България заедно със семейството си, намира големи разлики в начина си на живот, но и прилики, които са неизбежни. Това, което разкри от личния си живот обаче, ще разтърси мнозина.

"Изпращам годината със смесени чувства, защото майка си отиде. Отиде при баща ми, най-накрая се събраха", това сподели актьорът в онлайн интервю за bTV. Но след това добави, че иначе годината е била богата за него в професионален план.

"Имах богата година, защото направих няколко изложби. Имах и нови приятелства, запознанства, вследствие на новите картини. Започнах да навлизам и още по-надълбоко като стил в рисуването".

Зуека даде любопитен отговор и на въпроса дали се справя с езика в Испания, а също и как протича обичайно един негов ден там.

"Не успях да науча испански. Не излизам от ателието си, така че няма къде да го науча. На магазинно ниво сме, оправяме се и в училище. Синът ми Стефан обаче, знае повече испански, вече трета година е в испанско училище. На него му е много лесно. Колкото са по-малки децата, толкова по-бързо приемат промените. Те даже не ги възприемат като промени, а като пореден ден за игра. От време на време му е мъчно за баба и дядо, за вуйчо, казва "искам да се приберем при семейството" и така", споделя Зуека.

А иначе моят обичааен ден протича скучно. Ставам около 6 ч., пия кафе, приготвям закуска на малкия, приготвям го за училище, после слагам спортния екип, карам го и оттам директно отивам на морето, където ходя около 45 минути, понякога с кучето - имаме дакел Кариньо. Прибирам се, взимам душ и започвам да рисувам - до към 13:30 ч. После взимам малкия от училище, защото те приключват към 14 ч., следва обяд, един час сън - опитвам се всеки ден да го правя, защото иначе не издържам, и после продължавам с рисуването. И така всеки ден".

България много е дръпнала напред, тъпо е да се говори, че не е така. За 34 години толкова много неща са се променили в България, че просто ние не си даваме сметка. Външният вид е на добро. Естествено, има паразити, но това е следствие на фалшивия преход, нищо повече. Ако преходът беше реален, щеше да има една България, която наистина щеше да е много красива".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи