Събота,

Голяма рокада в Нова тв. Къде е Гала?

От: СТАНДАРТ -
10632
Голяма рокада в Нова тв. Къде е Гала?
A
A
A

Голяма рокада в Нова тв. Гала остана без студио. Зрителите на любимото "На кафе" онемяха тази сутрин. Гала и колегите й от панела се оказаха бездомници и бяха приютени от Цветомир Иванов, който води играта "Семейни войни" по същата медия.

"Добро утро на всички зрители на "Нова телевизия". За мен това е изключително необичайно да го кажа в този час, защото "Семейни войни" се излъчва в 17 ч. всеки делничен ден. Но ще кажа нещо изключително нетипично, което е за този час - в 9,30 ч. аз първи и единствен в целия свят ще кажа следното изречение: "Добро утро и добре дошла на кафе на Гала". Радвам се, че си тук и мога да ти дам възможността за малко да бъдеш в моето студио и да го ползваш", каза й той.

"Даже си ми дал и лого. Благодаря ти за гостоприемството, защото е прекрасен колегиален жест. Да кажем и на зрителите - "Нова" си има прекрасна нова и модерна сграда и ние се местим там от следващата седмица. А в момента местят декора - този, който обичате и на който сте свикнали да ни гледате. Но това отнема време и ще се случи през тази седмица. Затова ни приютява при себе си Цецо и ти благодаря. Да кажа на зрителите още, че през миналата седмица успяхме да запишем на нашия си декор много интересни срещи и теми, които предстои да видите. А тук ще се случват малко по-нестандартни неща", каза Гала.

"Идеално, защото това студио не е свикнало на възпитанието сутрин. То е свикнало на малко по-така отношение следобед, но за сметка на това се радваме. То хубаво сте дошли, но с празни ръце, което е малко притеснително. Поне виждам чашата вода и кафето", пошегува се Цецо Иванов, след което покани и панелистите.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com