Голяма новина за Валерия и Евгени. Промяната

Решиха се на много важна крачка

Голяма новина за Валерия и Евгени. Промяната | StandartNews.com

Евгени Генчев и Валерия Георгиева, които станаха популярни от риалити формата "Ергенът", май не само, че още са заедно, напук на слуховете, че всичко е било за пред камерата, но и предприеха нова, много важна крачка в отношенията си.

Двамата вече живеят заедно и мнозина предполагат, че до Нова година вероятно ще съобщят и друга хубава новина, предаде Шоу БЛИЦ.

От две седмици насам защитничката на животни и пианистът делят един дом в Пловдив по предложение на Евгени, който е от доста заможно семейство и може да осигури достатъчно охолен живот на жена си.

За момента двамата живеят в палата на родителите на Евгени, но са на отделен етаж. И по-любопитното в случая, за което вероятно тепърва ще валят потвърждения, е в какви ли отношения са Валерия и Светла Генчева, майката на Евгени, към днешна дата, при все, че по време на шоуто между двете се усетиха явни искри на напрежение. И за да е изненадата пълна, наскоро Валерия споделила, че изобщо не ревнува половинката си. "Изобщо не ме интересува къде ходи Евгени и кога ще се прибира", казвала тя, придавайки си вид на много уверена и демократична жена. Самият Евгени пък, в интервю, на същия въпрос, потвърждава казаното с добавката, че Валерия дори не го разпитва какво е правил и с кого, когато не са заедно, пише Crimesbg.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Борис
преди 5 месеца

Толкова се интересува от него, че не й пука къде ходи ,какво прави, как е минало времето му без нея, кога се прибира.....

Откажи
Виви
преди 5 месеца

Това не е мъж ,а женчо След такова нагло, лицемерно и противно държане на Валерия ,още са заедно

Откажи