Голям смях! Бърни Съндърс в „Сексът и градът”/МЕМЕТА/

Нови мемета с ръкавиците на сенатора

Голям смях! Бърни Съндърс в „Сексът и градът”/МЕМЕТА/ | StandartNews.com
  • Нови мемета с ръкавиците на сенатора

Ръкавиците на Бърни Сандърс вече са световна мания. След стотиците колажи, които се появиха с образа на сенатора демократ след инаугурацията на новия президент Джо Байдън, вълната яхната звездите. Те се надпреварват да си правят мемета с политика.

ВИЖ ОЩЕ: Светът полудя по ръкавиците на Сандърс /КОЛАЖИ/

Сара Джесика Паркър вкара Сандръс в най-хитовия сериал „Сексът и градът”. Актрисата пусна в Instagram снимка, на която е вграден и сенаторът. Паркър озаглави снимката, на която са и звездите Синтия Никсън и Кристин Дейвис, седнали до Сандърс, "Като игла в купа сено".

Сандърс се появи и на снимка от друг култов сериал – „Приятели”.

Сенаторът демократ стана сензация по време на клетвата на Джо Байдън. Докато високопоставените мъже и жени във Вашингтон се надпреварваха в демонстрацията на дизайнерски тоалети, бившият претендент за президент на Америка събра всички погледи с откровено небрежния си вид - евтино, омачкано яке, очукани обувки.

Хит в мрежата обаче станаха огромните дебели вълнени ръкавици с един пръст, изплетени и подарени му от симпатизантка.

А кадър на Сандърс, заснет от фотографа на АФП Брендън Смиалковски, се разпространи в мрежата със скоростта на светлината и стана повод за безброй невероятно смешни фотоколажи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай