Светът полудя по ръкавиците на Сандърс /КОЛАЖИ/

Сенаторът засенчи Мистър Бийн, лавина от колажи в нета

Светът полудя по ръкавиците на Сандърс /КОЛАЖИ/ | StandartNews.com
  • Сенаторът засенчи Мистър Бийн, лавина от колажи в нета

Сенаторът демократ Бърни Сандърс засенчи Мистър Бийн. Докато високопоставените мъже и жени във Вашингтон се надпреварваха в демонстрацията на дизайнерски тоалети, бившият претендент за президент на Америка събра всички погледи с откровено небрежния си вид - евтино, омачкано яке, очукани обувки.

Хит в мрежата обаче станаха огромните дебели вълнени ръкавици с един пръст, изплетени и подарени му от симпатизантка.

Кадър на Сандърс, заснет от фотографа на АФП Брендън Смиалковски, се разпространи в мрежата със скоростта на светлината и стана повод за безброй невероятно смешни фотоколажи. На снимката сенаторът е седнал, с кръстосани ръце и крака като първото нещо, което се набива на очи са ръкавиците му.

На колажите в интернет Сандърс 790годишният политик грейна върху Железния трон от сериала "Игра на тронове", появи се на пейка в компанията на Том Ханкс в култов ракурс от лентата"Форест Гъмп", включи се в сцени от "Междузвездни войни".

Бърни се появи във фотомонтаж редом със Сталин, Рузвелт и Чърчил в историческата им снимка от срещата в Ялта през 1945 г. Сенаторът намери място дори сред апостолите на Христос в картината на Леонардо "Тайната вечеря".

Сандърс идва от студения щат Вермонт и според него облеклото му е било напълно подходящо. Той сподели пред Си Би Ес след церемонията, че в неговия щат хората знаят що е студ. "Ние не се заплесваме много по модата, а гледаме да ни е топличко. Точно това направих днес!", коментира интереса около одеждите си Сандърс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай