"Голф" засича опасно мотоциклетист (ВИДЕО)

"Голф" засича опасно мотоциклетист (ВИДЕО) | StandartNews.com

"Голф" умишлено тласка мотоциклетист от пътя в Кресненското дефиле. Това показва видео на свидетел, разпространено в интернет. Опасната засечка се разминала без жертви, съобщава Ангел Ангелов, който е автор на клипа.

Видеото показва как мотоциклетистът се опитва да изпревари колата на пътя, но шофьорът й го засича рязко. После мотористът прави втори опит да задмине колата и е избутан от пътя.

Инцидентът между двете превозни средства е станал на 11 април. „Ето какво ми се случи днес 11.04 .2015 в Кресненското дефиле на връщане към София....", пише авторът на клипа във Фейсбук. Под него множество потребители на социалната мрежа осъждат остро шофьора на автомобила и дори показват линк към профила му.

Оказва се, че мъж на 26 години е карал въпросния "Голф". Той живее в столичния квартал "Младост" и е с инициали П. Д.

Видеото с опасната засечка взриви интернет. По-късно моторист, движел се също по пътя в Кресненското дефиле, публикува друг клип в YouTube, от който се вижда, че движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното. Не се стига до досег между двете превозни средства. Много хора обаче си зададоха въпроса дали шофьорът, който засича мотористите и в двамата клипа, не е един и същ.

Има достатъчно данни за образуване на проверка по случая. Все още се издирва водача на автомобила, каза служител на КАТ пред бТВ.

„Да това е същия идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно,но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по- нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя. До тогава не знаех,че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме,те бяха спрели и в един глас казахме "идиот с голф". За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре,но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора,а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката", написа авторът на второто видео.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай