Голата истина за Билалов и "Стани богат"

Защо се маха той от шоуто

Голата истина за Билалов и "Стани богат" | StandartNews.com

Слухът, че Михаил Билалов няма да бъде вече водещ на "Стани богат" през новия сезон се оказа верен.  Той разясни причината за това 

"Взех решението още през месец юни, когато едва успявах да съвместявам ангажиментите си покрай снимките на сериала "Вина" и "Стани богат". Искам да използвам трибуната на твоето предаване, за да благодаря на bTV за сътрудничеството през тези 5 години", каза той пред водещия Светослав Иванов.

Актьорът разказа за избора си да се отдаде на театъра и други проекти, и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене".

Турнето включва над 17 дати, а има изгледи и да се увеличат. Спектакълът е по сценарий на половинката на Билалов - Ваня Николова, която е сценарист на много от проектите, в които участва актьорът.

Засега не е ясно кой ще заеме мястото му на водещ в предаването.

Според най-упоритите слухове Ники Кънчев ще е човекът, който ще направи своето голямо завръщане в "Стани богат", чието лице беше дълги години, докато предаването вървеше в ефира на Нова телевизия.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай