Годжи се присмя на Цитиридис

Басистът на "Ку-ку бенд" не е впечатлен от заместника на шефа си в Би Ти Ви

Годжи се присмя на Цитиридис | StandartNews.com

Повече от година, след като "Шоуто на Цитиридис" замени "Шоуто на Слави" в ефира на Би Ти Ви, Георги Милчев коментира заместника на шефа си. Годжи се появи на гости на онлайн шоуто на Тото от "Скандау" - "При ТоТо". Обсъждайки бившата си телевизия, басистът на "Ку-ку бенд" реши да спомене и гръка.

"Хубаво младо момче, ама... това не става, според мене, така. Оня ден пуснали северозападни смешки. И смешката е как се казвало на врачански мравка... Барабиняк... Ха-ха-ха, колко смешно! Много по-трудно е да разсмееш един човек, отколкото е да го разплачеш. Конкуренцията е хубаво нещо, обаче когато произведжаш нещо качествено, за да те мотивира да правиш нещо по-добро", отсече Годжи.

Тото разкри, че с Николаос всъщност са дългогодишни дружки, но това не му попречило да откаже гостуване в шоуто му. Той не приел поканата да се повяи в скеч за Северозапада, защото много добре знае, че това е стара запазена марка на Трифонов и екипа му.

"С Цитиридис сме приятели от деца, свирихме в една група, той беше детметъл барабанист. Той беше на 15, аз на 17. Един ден наскоро ми звъни телефона и ме викат на гости на шоуто. Питам защо - няма нова песен, няма повод, аз не ходя безпричинно. "Тука искаме да седнете в едни библиотека с книги и вие с Цитиридис да четете врачански смешки и да казвате врачански думи", казаха ми. Помълчах малко и викам да ми се обадят след малко. Отказах го с довода, че това си е патент на друга телевизия", разказа Тото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай