Година по-късно. Какво се случва с участничка от "Ергенът"

Спряха да си качват снимки в нета

Година по-късно. Какво се случва с участничка от "Ергенът" | StandartNews.com

Участничката от "Ергенът" Айлин Бобева е може би една от най-красивите за двата сезона на предаването, които бяха излъчени. Феновете й обаче се чудят все повече и повече за нейният любовен живот.

Причината подобни въпроси да ги вълнуват е фактът, че само няколко месеца след като публично разкри, че е влюбена и е обвързана с иранеца Фарид, от общите им снимки няма и следа. При това те са премахнати както в нейния профил, така и в неговия. С днешна дата двамата дори вече не се следват в Instagram, което допълнително провокира мълвата, че с любовната им идилия вече е приключено.

В началото на декември миналата година, Айлин и Фарид бяха поканени да гостуват в предаването "Преди обед", където да разкажат всичко около запознанството и връзката им, припомня dir.bg. Изненадващо обаче иранецът не се появи в студиото и остави по-младата си половинка да дава обяснения както за липсата му, така и за отношенията им.

 

Въпреки че бяха заедно почти година, публичният им дебют се случи покрай рождения му ден, през ноември миналата година. Тогава Айлин публикува серия от снимки от празненството. С днешна дата тези кадри също са изтрити, предаде fakti.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай