Събота,

Геро избухна: Ние сме Ковидът на света

От: Агенция Стандарт -
11723
Геро избухна: Ние сме Ковидът на света
A
A
A

Герасим Георгиев-Геро узбухна гневно, изразявайки непоносимостта си към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас.

"Ние, хората, сме Ковидът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем. Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя", заяви актьорът, предаде bgdnes.bg.

Геро в момента си почива, но където и да отиде, забелязва българската черта - да смятаме, че някой ни е длъжен: "А не е така. Не може да мислим все по този начин - "След нас и потоп", отговорни сме".

Актьорът не очаква нов локдаун: "Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее".


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички