Геро избухна: Ние сме Ковидът на света

Към затриване отиват нещата, заяви актьорът

Геро избухна: Ние сме Ковидът на света | StandartNews.com

Герасим Георгиев-Геро узбухна гневно, изразявайки непоносимостта си към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас.

"Ние, хората, сме Ковидът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем. Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя", заяви актьорът, предаде bgdnes.bg.

Геро в момента си почива, но където и да отиде, забелязва българската черта - да смятаме, че някой ни е длъжен: "А не е така. Не може да мислим все по този начин - "След нас и потоп", отговорни сме".

Актьорът не очаква нов локдаун: "Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай