Георги Христов пече агне за близките

Георги Христов пече агне за близките | StandartNews.com

Певецът е единственият в компанията, който ще хапва риба за празника

Георги Христов е поръчал цяло агне, с което да почерпи най-близките си приятели за имения ден. Той самият обаче не го обича и за себе си е избрал по-лека храна - риба. Празниците Жоро ще прекара в почивка, тъй като след това запретва ръкави над нов албум, а към края на годината ще тръгне и на национално турне.

Eнчев, чието малко име е Георги, за пръв път ще празнува в семейна среда. Той поема към Добрич с жена си и двамата им сина. Към бандата е и Румънеца, който им е кум. "Ще се съберем при дядо ми Георги, на когото съм кръстен. Той е на 90 години. Така ще сме трима именници- аз, моят син Гого и дядото", каза Енчев.

Макар Галя Щърбева да не празнува на 6 май, в семейството датата е на почит. В родата й има цели шестима именници, начело на които е баща й. Вуйчо, братовчед и племенникът й също носят името Георги. По традиция всички се събират на семейната вила в провинцията. Цялото внимание сега ще е насочено върху малката Калина, която вече е на три месеца. Макар името на журналистката да е в списъка на именяците, тя е избрала да празнува на 10 март, когато се отбелязва св. Галина Мъченица. Георги Мамалев също вдига семеен купон. "16 души ще са вкъщи, голяма рода. Мисля, че ще се справим дружно с агнето", зарече се актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай