Гала се завърна от Малдивите

Гала се завърна от Малдивите | StandartNews.com

Гала отново е в София. Мадам "На кафе" по Нова се завърна от Малдивите, където беше на прекрасна ваканция с любимия си Стефан и дъщеря си Мари. Преди да отлетят обратно към родината, тв водещата постна красива снимка, на която се вижда, че тя и гаджето й са на яхта, а зад тях се вижда слизащото към хоризонта слънце. "Последен залез на Малдивите..." е написала Гала в страницата си във Фейсбук. Според светските хроникьори тя и Стефан са се приземили в столицата като годеници. Бизнесменът, с когото блондинката живее от 9 години, е поискал ръката й сред екзотиката на Малдивите. Доскоро Гала не беше особено навита да облече за втори път булчинска рокля, но се говори, че вече е на път да промени решението си. Още повече че Мари - хубава и разумна тийнейджърка - одобрява кандидат-жениха на майка си, защото е убедена, че двамата са щастливи заедно. Но къде и кога ще бъде венчавката, ще се разчуе тепърва. Предполагаемите кумове са Маги и Кремена Халваджиян. Известната стилистка и Гала са неразделни. За шаферка номер едно, естествено, се спряга името на Джуджи, дясната ръка на Гала в "На кафе".

Шарън Стоун удари конкуренцията в земята

Шарън Стоун демонстрира съвършеното си тяло във фамозна фотосесия за септемврийския брой на Harper's Bazaar. 57-годишната Мис "Първичен инстинкт" удря конкуренцията с гръм и трясък в земята. Тя позира само с обувки върху високи токове и с няколко бижута за серия с черно-бели кадри. Звездата признава, че използва филъри - "Все едно, че поставяте спирала на очите си" - и засега стои далеч от пластичните хирурзи. Още повече че тя все още има малки проблеми с мускулите на лицето след инсулта, който пребори през 2001-ва. Но не крие, че оттогава не е същата. "Като че ли някой е сменил ДНК-то ми", споделя шокиращото актрисата.

$96 000 за пищова на Елвис

Личният пистолет на Елвис Пресли беше продаден на търг в Мемфис за 96 000 долара. Аукционът се проведе в имението на Краля "Грейсленд". Оръжието с гравирано върху него име на легендата бе сред 160-те лота, предложени за наддаване. Сред другите по-интересни вещи на Краля, които намериха нови собственици, бяха диамантени и златни обеци, които се продадоха за 40 000 долара, и спортна фланелка на Елвис за 32 500 долара. Костюмът, с който той играе в "Това се случи на Световния панаир", се похарчи за 25 бона в зелено. За скромните 2750 долара пък се продаде комплект за шиене, зачислен на Елвис, докато служи в армията.

Мадона още страда за Шон Пен

Шон Пен е може би най-голямата любов в живота на Мадона. Тя все още не го е забравила. За това подсказва фотото, което попкралицата постна в мрежите - снимката е правена през 1988-а от култовия фотограф Хърб Бриц. Нищо между госпожица Чиконе и чаровника не подсказва, че се бият в свободното си време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай