Фурор! Надал ще става баща? /Фото/

Твърди се, че жена му е бременна

Фурор! Надал ще става баща? /Фото/ | StandartNews.com

Съпругата на тенис звездата Рафаел Надал - Мария Франческа Перейо е бременна с първото им дете, според испанското списание "Hola!", информира "Дир". "Рафа ще става татко", гласи публикацията. 

33-годишната красавица била понаедряла в областта на корема и това се виждало от банския ѝ костюм на борда на яхтата, където тя и 22-кратният носител на "Големия шлем", се наслаждават на почивка си.

Имаше доста упорити слухове, че любимата още от детството жена на Рафаел, очаква дете, защото започна да носи по-широки дрехи, а освен това се появи с маска за лице на неотдавнашния финал на Шампионската лига между "Ливърпул" и "Реал Мадрид".

Все още няма коментар по темата от тенис звездата или съпругата му, с която излизат 14 години, преди да се оженят през октомври 2019 г. в британска крепост в Майорка.

В момента те почиват именно в този район с група приятели на борда на "Great White" - 24-метровата яхта, която спортистът построи по поръчка преди две години за малко над 5 млн. евро.

Чичото на Рафаел и бивш треньор Тони Надал каза миналата седмица, че е уверен, че 36-годишният тенисист ще играе на "Уимбълдън" по-късно този месец, въпреки проблемите си с контузията.

Двукратният победител в "Уимбълдън" се подложи на лечение от синдрома на Мюлер-Вайс, хроничната травма, с която бе диагностициран през 2005 г. в левия крак.

През март 2018 г. Рафаел каза пред списание "Hola!": "Очевидно възнамерявам и искам да създам семейство. Обичам децата и бих искал те да правят това, което искат в живота".

Мери се отказа от работата си в застрахователния бизнес, за да стане директор "Проекти" във фондацията на Рафаел Надал, която той основа преди повече от десет години.

Тя е известна като невероятно дискретен човек. Имението, в което испанската двойка избра да се ожени - Ла Форталеза, е с изглед към залива Поленса в североизточната част на Майорка. Там сключи брак и  звездата на "Реал Мадрид" Гарет Бейл с Ема Рис-Джоунс през юни 2019 г. като част от тридневно тържество.

Там е заснет и шпионския трилър на BBC "Нощният мениджър" с участието на Хю Лори от 2016 г.

Имотът е закупен от лорд Луптън през 2011 г. за 30 милиона паунда, въпреки че се смята, че първоначалната искана цена е била около 75 милиона паунда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай