Ето я зодията на късмета! Топ астролог я разкри

Прогнозата на Тамара Глоба за следващата година

Ето я зодията на късмета! Топ астролог я разкри | StandartNews.com

Ето я зодията, която се очертава като най-печеливша през идната година.

Руският астролог Тамара Глоба смята, че новата 2024 година ще бъде светла за целия Зодиак. Нови възможности, нови събития и задълбочаване в себепознанието - това очаква всички знаци.

Въпреки това знаците, които са насочени навътре, ще могат да усетят неговите вибрации по-добре от другите. Те не само ще променят възгледите си за много неща, но и ще разберат по-добре собствените си емоции и предпочитания.

Меркурий, под чието влияние ще премине годината, е насочен към интересни открития и приключения, бурен личен живот и креативност в работата.

Водните знаци особено ще могат да уловят вълната на годината. И главният късметлия ще бъде Ракът. Според прогнозата на Глоба приоритет за годината на Дракона за Раците ще бъде семейният и домашен уют.

Гъвкавостта, мъдростта и разбирането на хората, които са характерни за представителите на този знак, ще се проявят в най-голяма степен. Дори катаклизмите няма да могат да нарушат душевното им равновесие, а напротив, ще им дадат творческо вдъхновение и самочувствие.

Няма да се нервират, ако трябва да отложат някои от плановете си, затова съдбата ще им помогне да ги реализират малко по-късно. Позитивното настроение ще се отрази както на семейството ви, така и на близкия ви кръг.

Подкрепата на близките в замяна на топлината и комфорта, идващи от самия Рак, ще внесе специална, дългосрочна хармония в личния живот на неговите представители; партньорите ще могат да се радват един на друг дълго време.

Здравето ви няма да ви подведе, включително и при пътувания, каквито Раците ще имат много през годината. А през лятото представителите на знака ще почувстват прилив на особена енергия, която на базата на интуитивно прозрение ще маркира пътя за няколко години напред.

Глоба вярва, че през следващата година Раците трябва да очакват голям успех в кариерата си, отчасти благодарение на нови приятелски контакти, които ще бъдат направени по време на пътувания. Раците ще се чувстват по-полезни и търсени и ще имат достатъчно мъдрост, за да не прекалят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай