Неделя,

Ето какво сполетя британеца, зарязал жена си заради украинка

От: Стандарт -
6613
Ето какво сполетя британеца, зарязал жена си заради украинка
A
A
A

В края на май една история обиколи медиите и предизвика небивал обществен интерес. Украинката София Каркадим, бежанка от войната, която беше приютена от британско семейство, само за 10 дни успя да отмъкне съпруга. Влюбен до уши в нея, той изостави половинката си след 10 години съжителство, плод на което са две деца, съобщава "Труд".

София пристига на Острова, след като е минала първо през Полша и Германия, но и в двете страни не ѝ е харесало. Лорна и Антъни Гарнет я приемат в дома си, защото искат да помогнат на бежанци от Украйна. Дават ѝ стая и обещават да ѝ помагат, докато си стъпи на краката. София, която знае добре английски, казва, че ще потърси работа и ще се изнесе.

Според разказите на съпругата украинката не контактувала много-много с нея и прекарвала почти целия ден в стаята си. Дойдел ли си обаче Тони от работа, тя слизала долу, нагласена като за купон - силно гримирана и винаги с голямо деколте. Двамата с него водели задушевни разговори, които продължавали до късно вечерта. След 10 дни Антъни заявил, че се е влюбил лудо в София и че двамата се изнасят да живеят при родителите му, докато си устроят друго жилище.

Лорна е в шок и се опитва да забрани на Тони, с когото няма сключен брак, да се доближава до децата. Съдът обаче отхвърля иска ѝ. Социалните мрежи се нахвърлят върху съблазнителката. Тя не остава длъжна. Отговаря, че никого не е откраднала от семейството. Това било осъзнато и обмислено решение на 29-годишен мъж, който има право да се влюбва, да бъде щастлив и да избира с кого да живее.

Лорна не вярва в теорията за внезапно избухналите чувства. Тя смята, че украинката си е направила сметката и съвсем целенасочено е отмъкнала мъжа ѝ. Съмненията ѝ се потвърждават от роднини на София, които руски медии издирват и интервюират. Според близките тя била доста своенравна, нямала постоянен приятел, пускала си снимки от почивки, но винаги с различни момчета, никога не се е женила.

Интересувала се от приложна психология и четяла книги, описващи техники за манипулация. Умеела да се умилква, за нея не било проблем да омае който и да е мъж. Така че бежанката е имала ясно поставена цел и много добре е знаела как да я постигне.

Историята обаче има продължение. Неотдавна София пипва бактериална инфекция, която засяга очите ѝ. За да спасят зрението ѝ, се налага да я оперират по спешност. Това струва почти цялото състояние на влюбения Тони, който плаща операцията. Той се моли хората да престанат да се занимават с него, защото заради многото публикации и оплюването в социалните мрежи страда бизнесът му. До неотдавна мъжът има добре работеща охранителна фирма, но след скандала клиентите започват да се оттеглят един по един, а нови вече не идват. Всъщност той е на прага на разорението.

Със София в момента живеят в къща в Брадфорд, която е предоставена на бежанци. По ирония на съдбата делят дома си с двойка украинци, които преди това също живели в британско семейство, но не го харесали. Според роднините на София, тя ще бъде с англичанина, докато ѝ е изгодно. В момента е финансово зависима от него, но когато парите му свършат, ще го зареже, без да се поколебае. Случвало ѝ се е и по-рано в Украйна.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com