Ергенът изплака мъката си, как го посрещнали родителите му

„Родителите ми са ми били огромна подкрепа, призна пианистът Евгени Генчев

Ергенът изплака мъката си, как го посрещнали родителите му | StandartNews.com

Евгени Генчев, който бе звездата на втория сезон на риалити шоуто "Ергенът" сподели в предаването "120 минути" по бТВ какво го е водило по време на снимките на предаването и как се е чувствал с избраницата на сърцето си. От думите му стана ясно, че за него голямо значение е имало отношението на родителите му.

„Доста провокирах Валерия през предаването и не ѝ спестих нищо. Средата е изкуствено създадена. Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция. Да има един стрес тест. Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор“, каза Генчев.

„Заради всички криения, след като записахме предаването, нашата комуникация и интеракция беше в демо версия. Сега се надявам да надградим над положената основа през всички тези месеци. Емоцията е там, желанието е там – зависи от нас двамата“, добави той по повод отношенията си с победителката.

„Влизайки в „Ергенът“ родителите ми ми казаха – давай. А и те се надяват на внучета, така че няма как да не подкрепят“, обясни пианистът.

„Изборът накрая беше труден. И Елена, и Валерия изразяват качествата, които търся в половинката. Тогава трябва да вдигнеш ръце и да се оставиш на сърцето и вътрешното усещане. Това надделя“, посочи Генчев.

Той разказа подробно и за срещата с родителите.

„Аз резултата го видях като зрител. Тя с майчин инстинкт беше усетила, че това е моят избор. Имаше някаква ревност и стеснителност, което не помогна на разговора. Те усетиха този инкубатор, в който бяхме през тези месеци. В естествената среда са имали минимална интеракция. Директно я заведох. Много се разбраха и харесват. Прекрасното е, че Валерия не се промени, не си предаде принципите и беше без никакви компромиси. Отстояваше това, което е“, подчерта Евгени Генчев.

„Родителите ми са ми били огромна подкрепа. Баща ми се опитваше да посее това зрънце на мъдрост. Баща ми е искал да бъде актьор. След три месеца се женят и се връщат на село, за да животновъди. След това се връщаме в града. Той започна да се занимава със строителство. Опитваше се да предаде уроците, които е изживял“, коментира музикантът.

„За всички нас съзнателността се трупа с времето. В ученическите години съм си мислел, че съм доста натоварен, защото съм имал и тренировки, уроци, пътувания, фестивали, концерти. За да наваксам съм спал по един час. Идва и следващият етап, в който е по-натоварено и има повече отговорност. Ако няма подготовка и  надграждане, дори и най-красивото нещо да ти се случи, ако не си готов – то може да е проклятие за теб“, каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай