Ергенът Виктор върти тайна любов, забърса известна актриса

Двамата са заедно от скоро

Ергенът Виктор върти тайна любов, забърса известна актриса | StandartNews.com

Първият ерген на България Виктор Стоянов тайно върти любов с актрисата и тв водеща от Би Ти Ви Поли Недкова.

Проверка показа, че мачото е започнал да харесва снимките на брюнетката към края на февруари, най-вероятно двамата са заедно оттогава, пише "Уикенд". 

Риалити героят, който всеки път прави жестоко шоу в „Денсинг старс“, а преди седмица дори излезе с балетна пачка на паркета, е луд по Поли и това вече си личи, издават хора от обкръжението им.

Въпреки че са претоварени с ангажименти, Виктор и Поли използват всяка секунда, за да са заедно. Актрисата, която играе в „Съни бийч“, редовно е в публиката на живо в „Денсинг старс“. Красавицата се настанява близо до сцената, най-често до гаджето на Папи Ханс Сара Драгулева и така нарочно създава измамното усещане, че подкрепя певеца. Под това прикритие тя се наслаждава на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на строгото жури.

Ерген №1 обаче явно не бърза да афишира чувствата си към Поли след последното фиаско, което преживя на любовния фронт. Малко преди да влезе в „Денсинг старс“ той драматично се раздели с приятелката си, блогърката Мария Тарашманова и изля чувствата си в социалните мрежи. Двамата имаха двугодишна връзка, която сякаш изглеждаше да продължи завинаги. Те не спираха да показват любовта и пътешествията си в социалните мрежи. Виктор обяви раздялата им с емоционално видео, в което прави прочувстване равносметка за връзката им и как се е променил, благодарение на нея.

Скоро ще стане ясно дали ще му провърви повече с Поли, с която, поне засега, изглеждат един за друг. Точно като Виктор, тя се вълнува от здравословния начин на живот и тренира усилено във фитнеса - нещо, което е задължително условие за избраниците на Стоянов.

Наскоро Виктор сподели, че мрази прякора си „Ергенът”, защото бил твърде селски. „Много грозен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал“, призна секссимволът. Симпатягата от „Денсинг старс”, твърди, че няма да може да се отърве от титлата дори й след като сключи брак. Виктор обаче няма какво друго да направи, освен да приема съдбата си: „Ще живея с него завинаги, какво да правя – да съм мислил, като навремето съм подписвал договора“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай