Елтън Джон: Осъзнахме, че сме егоисти

Певецът се наслаждава на всеки миг със семейството си в разгара на пандемията

Елтън Джон: Осъзнахме, че сме егоисти | StandartNews.com

Сър Елтън Джон призна, че в разгара на пандемията се наслаждава на времето, което прекарва със семейството си. Култовият музикант и съпругът му Дейвид Фърниш са щастливи родители на две момчета – Закари и Елайджа. Джон бе принуден да отложи част от прощалното си турне „Farewell Yellow Brick Road“ заради разпространението на коронавируса и като много свои колеги се е изолирал в дома си.

„Сега хората ще прекарат повече време със семействата си, отколкото когато и да е било. Аз се наслаждавам на всяка секунда, защото обикновено не сме заедно за толкова дълго. Всеги миг е от значение. Запълваме изолацията си с много бордови игри. Чудесно е, че имам възможността да прекарам толкова време с момчетата ми, защото, дори и когато са с мен на турне, пак не е достатъчно. В момента сме неразделни и е фантастично. Измина само една седмица, след още една ще видим какво е положението“, сподели Елтън в онлайн интервю.

Певецът се надява пандемията да помогне на хората да осъзнаят важните неща в живота и да ги сплоти.

„Извънредното положение ни дава възможност да се замислим над всичко и да осъзнаем колко сме егоистични, включително и аз. Сега наистина можем да прозрем истинския смисъл – любов, щедрост и обединение“, допълва Джон.

Елтън изтъква и колко е важна музиката в подобни моменти. Той вярва, че тя има силата да сплотява. Музикантът не очаква скоро да се върне на сцената, но е оптимистично настроен, че заразата „в крайна сметка ще премине“, и хората просто трябва да се успокоят и да не изкупуват всичко от магазините.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай