Една зодия жертва всичко, друга поправя грешките си

Ден за изпитания очаква зодиите днес

Една зодия жертва всичко, друга поправя грешките си | StandartNews.com

Ден за изпитания очаква зодиите днес. Една от тях жертва всичко, друга – поправя грешките си, за да започне на чисто. Авантюристите да внимават, защото може да сбъркат. Огнен знак трябва да се пази от натоварване, защото може да изпуши. Какво още вещаят звездите за днес, 27 септември 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ВИЖ ОЩЕ: Топ астролог зарадва 3 зодии! Задава се нещо страхотно

ОВЕН - Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им!

ТЕЛЕЦ - Това е звездният ден за авантюриста. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание!

БЛИЗНАЦИ - Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми.

РАК - Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи!

ЛЪВ - Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система!

ДЕВА - Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите!

ВЕЗНИ - Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение.

СКОРПИОН - Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи!

СТРЕЛЕЦ - Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под този знак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват.

КОЗИРОГ - Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания.

ВОДОЛЕЙ - Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта.

РИБИ - Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай