Топ астролог зарадва 3 зодии! Задава се нещо страхотно

Късметът им се усмихва много скоро

Топ астролог зарадва 3 зодии! Задава се нещо страхотно | StandartNews.com

Октомври ще бъде чудесен месец за 3 зодии. Това прогнозира руската астроложка Тамара Глоба.

Овен

Звездите обещават на Овните прилив на креативност, в който ще могат да предложат много идеи и проекти, които ще бъдат успешни в бъдеще. Можете да разчитате на доверени бизнес партньори – те няма да ви подведат. Вероятни са пътувания, резултатите от които няма да ви накарат да чакате. Тези Овни, които са планирали да отидат на почивка, ще си починат добре. В семейството ще цари признание и любов, затова представителите на знака ще могат да заразят всички около себе си с добро настроение. Друга приятна изненада е, че отношенията с началниците ви ще се подобрят - те ще оценят дългосрочните планове на Овена.

Везни

Октомври ще донесе много положителни емоции на въздушния знак. Те ще могат да оценят любовта и мира в семейството си, а децата им ще го оценят особено. Нещата ще вървят както обикновено, без катаклизми и безредици. В кариерата си Везните ще успеят да реализират всичко, което са планирали. Можете да разчитате на бонус или голяма печалба в края на октомври. По-добре е да работите по двойки, ще бъде по-продуктивно, смята Глоба. Тя настоява, че Везните няма да имат затруднения с парите. Ако представителите на знака имат лоши навици, значи е време да се разделят с тях, съветва тя.

Стрелец

Представителите на знака ще се чувстват уверени и независими и на фона на вълна от добро настроение ще успяват във всичко, с което се заемат. С тази нагласа те ще успеят във всичко, което правят. И Стрелците ще успеят да се възползват от периода. Интуицията на представителите на знака ще работи с пълна сила. Най-големите промени очакват Стрелците в личния живот, пише Glasnews. Звездите казват, че при пътуване може да започне нов романс, както и ново сътрудничество. Те ще могат да се отпуснат и да натрупат опит и нови впечатления. Прилив на сила и енергия ще ви помогне да поддържате здравословен тонус, което ще бъде достатъчно за Стрелеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай